2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19800 بازدید | 3561 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می‌گویند : آدم فقط یکبار عاشق میشود اما دروغ میگویند گوشَت به این حرفها بدهکار نباشد ، مثلا خودِ من ...

اع نگفته بودی😎😅

دیدار به دل فروخت، نفروخت گران
بوسه به روان فروشد و هست ارزان

آری، که چو آن ماه بود بازرگان
دیدار به دل فروشد و بوسه به جان

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

با یاد تو می خوابم  در خواب تو را  بینم  از خواب چو برخیزم  اول تو به یاد آی ...

مَرا
امیدِ وصالِ تو
زنده می‌دارد..

🔻حافظ  

😢

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

سلام وروجک من دلم تنگه و هیچکس هم نمیفهمه......    

نفیس به فدای دل تنگه ابجی بزرگش 

بزرگ ترین درد دنیاست 

دلتنگییی😔

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
اع نگفته بودی😎😅 دیدار به دل فروخت، نفروخت گران بوسه به روان فروشد و هست ارزان آری، که چو آن م ...

زمان هیچ گاه دردی را درمان نکرده است.
این ما هستیم که به مرور
به درد ها عادت می کنیم.

گفتم دیگه 😂😶

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

حسودددد خانم خودمییییی😂😂😂 چشممم  عشق منییی تو اخه  کاش دائم دل ما از تو بلرزد ای ...

اوهوم من حسووودم فقط باید عاشق من باشی😌😌🙃❤️

آن هنگام که به دیدنم می آیی
شوق باغبانی با من است
که گلی تازه
در باغچه اش روییده باشد …

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
سلام وروجک من دلم تنگه و هیچکس هم نمیفهمه......    

سلام آنی جان خدا نکنه دلت بگیره عشقولیم 😕

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
نفیس به فدای دل تنگه ابجی بزرگش  بزرگ ترین درد دنیاست  دلتنگییی😔

قربونت بشم الهییییییییییییی

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

سلام دوستان وقت بخیر 🌼🌼🌹

سلام علیکم و رحمه الله 

😁

مهتاب رو ندیدی؟؟

نیستش

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
سلام دوستان وقت بخیر 🌼🌼🌹

با ارزش‌ترین چیز در زندگی ؛این نیست که چه چیزهایی را داریم ...بلکه این است که چه کسانی را داریم ...!

سلام یاسی جان❤