2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19800 بازدید | 3561 پست

https://www.bibakmusic.com/12578/music-دانلود-آهنگ-رضا-صادقی-ممنونم.html

هرکجای دنیا باشم با منی و در منی
نگران حال و روزم بیشتر از خود منی

😍🧡🌹🌺💋🍃🌸💗🎶

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم تنگه.... همین!

سلام آبجی بزرگه 

زورگوی خودم 

تو بخند
تا سراسيمه شود
بویِ بهار!

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
فدات  خواهریی😍😍😍 بی تو با قافله‌ی غصه و غم ها چه کنم؟! تار و پودم تو بگو   با دل ت ...

نشی مهربون😍😍

من برای تو
تو برای من
ما برای هم
چقدر قشنگ است این عشق من و تو …

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من بر اوج گریه ها فقط تو میشوی پناه من به داد من برس هوا هوای خاطرات ا ...

آن را که جفا جوست نمی باید خواست

سنگین دل و بد خوست نمی باید خواست

مارا ز تو غیر از توتمنایی نیست

از دوست به جز دوست نمی باید خواست

رهی معیری

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من بر اوج گریه ها فقط تو میشوی پناه من به داد من برس هوا هوای خاطرات ا ...

تورا در اعوش میگیرم 

اما مث تراشی که داره مدادشو تموم میکنه

غمگینم...

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
سلام خوشگلم😁 نخود فرنگی از کجا اومد؟😁 خداروشکر بد نیس توکل بخدا اوتماتیک باید شب و روز دلت هوا ...

حسودددد خانم خودمییییی😂😂😂

چشممم 

عشق منییی تو اخه 

کاش دائم دل ما از تو بلرزد
ای عشق
آن دلی کز تو نلرزد به چه ارزد؟
ای عشق...

❤🥰

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
سلام آبجی بزرگه  زورگوی خودم  تو بخند تا سراسيمه شود بویِ بهار!

سلام وروجک من

دلم تنگه و هیچکس هم نمیفهمه......  

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

تورا در اعوش میگیرم  اما مث تراشی که داره مدادشو تموم میکنه           ...

.

این روزها...
دلم بهانه گیر شده است !
یک فنجان قهوه...
مقداری ارامش...
کمی "سکوت"
یا ...
این ها،همه اش بهانه است!
این روزهادلم فقط تو را می خواهد ...

دلم میخوادش خیلیییی زیاد زینب 😔

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......