2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19799 بازدید | 3561 پست

-You were like a

calming for me dione...

تُ بـرام مثل

آرامبخشی دیوونہ

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
زندگی باید کرد گاه با یک گل سرخ گاه با یک دل تنگ گاه با سوسوی امیدی کم رنگ زندگی باید کرد گاه ب ...

سلاااااااام 

عزیزم 😚

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همه خودم

لب‌هایم را بیشتر دوست دارم

چقدر نام تو

رنگ می دهد به لب هایم

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

دوسـتـت دارم های تو

مـرا هوايی كرد

حالا ديگر،

رویِ ابرها هم ميشود

زندگی كرد!

هرچه بادا باد...

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

@nafasam1370  

با رنگ و بویت ای گل گل رنگ و بو ندارد
با لعلت آب حیوان آبی به جو ندارد

از عشق من به هر سو در شهر گفتگوئی است
من عاشق تو هستم این گفتگو ندارد

دارد متاع عفت از چار سو خریدار
بازار خودفروشی این چار سو ندارد

جز وصف پیش رویت در پشت سر نگویم
رو کن به هر که خواهی گل پشت و رو ندارد

گر آرزوی وصلش پیرم کند مکن عیب
عیب است از جوانی کاین آرزو ندارد

خورشید روی من چون رخساره برفروزد
رخ برفروختن را خورشید رو ندارد

سوزن ز تیر مژگان وز تار زلف نخ کن
هر چند رخنه دل تاب رفو ندارد

او صبر خواهد از من بختی که من ندارم
من وصل خواهم از وی قصدی که او ندارد

با شهریار بیدل ساقی به سرگرانی است
چشمش مگر حریفان می در سبو ندارد

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

دست هایت را که گم کردم؛

به دیوارها آگهی زدم:

"از یابنده تقاضا میکنم بمیرد!"

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

از حرف هایی که پشت سر من و تو زده می شود 

ناراحت نمی شوم 

بلکه بر عکس پنجره های خانه ام را به روی 

این شایعات باز می کنم 

روی دستم برایشان دانه ی گندم می ریزم 

اجازه می دهم روی دامنم بازی کنند 

زیرا شایعه های عاشقی در کشورم 

مثل گجشکان زیباست 

و من از کشتن کنجشکان بیزارم... 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
از حرف هایی که پشت سر من و تو زده می شود  ناراحت نمی شوم  بلکه بر عکس پنجره های خانه ام ...

یکم دیگه میام اونور

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

دارایی ها

1-چشم برای دیدنت

2-لب برای بوسیدنت

3-دست برای گرفتن دستانت

4-یک جفت پا برای قدم زدن با تو

5-تنی برای به اغوش کشیدنت

چیزهایی که ندارم

1-دلی برای فراموشی

2-منطق برای کنار امدن با نبودنت

3-عقل برای فکر نکردن به تو

کاش اما تو بیایی از پشت در اغوشم بکشی و بگویی این حساب و کتاب ها چیست من و تو تمام دارایی هم هستیم

@nafasam1370     با رنگ و بویت ای گل گل رنگ و بو ندارد با لعلت آب حیوان آبی به جو ندا ...

می‌گویند :
آدم فقط یکبار عاشق میشود
اما دروغ میگویند
گوشَت به این حرفها بدهکار نباشد ،
مثلا خودِ من ،
روزی چندین بار
عاشقت میشوم .

دارایی ها 1-چشم برای دیدنت 2-لب برای بوسیدنت 3-دست برای گرفتن دستانت 4-یک جفت پا برای قدم زدن با ...

عشق نازلی چطوره😁

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️