2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19744 بازدید | 3561 پست
گمچووو نفس🤣🤣😂😂😂چرا لو میدی

😑😑😑😑😑😑

مانا باشید😬😬😬

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

.

فرو خواندم بہ ڪَوشش قصّہ‌عشق

" #تـو " را مۍخواهم

اۍجـانـانہ‌‌ۍمـن...

" تـو " را مۍخواهم

#اۍآغـوش‌جـان‌بخش...

" تـو " را اۍ عاشق دیوانہ‌ۍ من ....

#فروغ‌فرخزاد

჻ᭂ❥‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌𖦃ོ⸙❥‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌⊰♡⊱‌❥‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌⸙𖦃ོ჻ᭂ❥‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشق شدم!

همان‌طور که آدم

یکهو بیمار می‌شود،

بی آنکه بخواهم،

بی‌ آنکه بخواهم

و به آن فکر کنم،

برخلافِ میلم

و بی‌دفاع

بی‌هیچ نیرویی

برایِ مقاومت و بعد

از دستش دادم...

درست همان‌طور

که به دست آورده بودم...!

#آنا_گاوالدا

گفتی این حس را ببر از یاد و تنها دوست باش

زخمی ام از عشق.. اما از رفاقت بیشتر...🍁🍁🍁

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
عبور از غبار  تقاطع در جگر خاریست ...شخصیت اصلیش اسمش نفسه♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻 تا آسمان  رمان ...

😂😂سفر به دیار عشق رو خوندم 

ولی بقیرو رو نه ...

برم بخونم پس اینایی که میگیرو 

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

این شعرها که بوی سکوت می دهند 

از غیبت لب های توست 

کلمات 

مثل زنجره های خشکیده ی تابستانی 

از معنا خالی شدند 

و در انتظار مورچه هایند 

توشه ی ابر زمستانی شان را 

در حرفه ی  تاریک خالی کنند 

اندوهی که سرازیر می شود 

در سینه ی خاموش من... 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 

این همه  تند مرو  

شعر مرا

خسته مکن

من که در هر غزلم سوی تو

راه آمده ام...

@غزلبانو38

تگ نشد غزلی 😭😭😭😭😐😐

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

ای که به هنگامِ درد راحتِ جانی مرا... مولانا#  

بامت بلند باد که دلتنگی ات مرا

از هر چه هست غیر تو بیزار کرده است....❤❤

پایینده باشید گرانقدر♥️

ای مرگگگگگ و‌گرانقدر😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

وقت است که بنشینی و گیسو بگشایی؛ تا با تو بگویم غم شب‌های جدایی..

خواستم دست به مویش ببرم خواب شود
عطر گیسو‍‍ش چنان بود که بیهوشم کرد💕💕