2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19743 بازدید | 3561 پست
درود فراوون ادیب فرزانه و اندیشمنده خانم نفیسه بسیار زیبا و پر محتوا قلمتون مانا  مسرور  ...

ممنونم از این که وقت گزاشتین و خوندین 🥰

بله 

نکته های نفس جان همون 

شور و هیجانی بود که شما میگین هست 

حتما 

بیش تر دقت میکنم 😍

ممنون 🌹🌹

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
😍😍😍 وایی اره راست میگی اجییییی  اینجوری خیلی بهترهه  بخصوص اون تیکه که میگی لعنت به ...

بخدا انقد نگران بودم ناراحت بشی 

ولی خیلی دوست دارم کمکت کنم 

آجی کتابای با قلم قوی رو بخون

چندتا رمان بهت معرفی میکنم بخونشون 

تا دایره لغاتت بیشتر بشه ....و این طوری صحبتای محاوره ای از تو متنات حذف میشه 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا انقد نگران بودم ناراحت بشی  ولی خیلی دوست دارم کمکت کنم  آجی کتابای با قلم قوی رو ب ...

نه اجی 

اصلا ناراحت نمیشم 

تا خیلیم خوش حال میشم 

که کمکم میکنی😍😍😍

ممنون اجی مهربون🌹🌹🌹

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

تو برایم نفسی ، جان و تنی ، دنیایی

دلخوشم سختی اگر هست تو هم اینجایی

خسته از مشغله هایم تو مرا مهمان کن

به نگاهی ، شعری ، حبه ی قندی ، چایی ❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
نه اجی  اصلا ناراحت نمیشم  تا خیلیم خوش حال میشم  که کمکم میکنی😍😍😍 ممنون اجی م ...

عبور از غبار 

تقاطع

در جگر خاریست ...شخصیت اصلیش اسمش نفسه♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻

تا آسمان 

رمان سفر به دیار عاشقی هم برای تو که میخوای شروع کنی عالیه درسته وسطاش زار میزنی ولی نکته های ادبی زیادی داره 

فعلا اینا رو بخون تا به ملت عشق و شازده کوچولو برسیم 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

لذّت دنیا،

من امیدی را در خود،

بارور ساخته ام

تار و پودش را با عشق تو پرداخته ام،

مثل تابیدن مهری در دل،

مثل جوشیدن شعری از جان،

مثل بالیدن عطری در گل،

جریان خواهم یافت،

راه خواهم افتاد،

باز از ریشه به برگ،

باز از "بود" به "هست"...🌹🌹🌹

تو برایم نفسی ، جان و تنی ، دنیایی دلخوشم سختی اگر هست تو هم اینجایی خسته از مشغله هایم تو مرا مهم ...

ای که به هنگامِ درد راحتِ جانی مرا...

مولانا#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
گمچووو نفس🤣🤣😂😂😂چرا لو میدی

لعنتی حرف زدنشو نگا مستدام باشید برقرار باشید 😂😂😂😂😂

‏هر از گاهی از رفاقت‍‍‌هاتون هم

‏مث حساب بانکی‌‌هاتون چند گردش آخر بگیرین

‏تا حسابش دستتون بیاد ؛

‏حساب‌های یک‌طرفه رو هم مسدود کنید!!!🙏❤

زنده بمان قاتلِ دلخواهِ من! محو نشو ماه ترین ماهِ من ... 🔻علیرضا_آذر @ماه،بیتکرار   ...

.

"من از قلب تو یڪ گوشه" ، براے خلوتم خواهم"
"من از تڪرار با تو بودن "، فقط بودن مےخواهم"

#سـﻫراب_ایمانے✍

჻ᭂ❥‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌𖦃ོ⸙❥‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌⊰♡⊱‌❥‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌⸙𖦃ོ჻ᭂ❥‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

لذّت دنیا، من امیدی را در خود، بارور ساخته ام تار و پودش را با عشق تو پرداخته ام، مثل تابیدن مهر ...

وقت است که بنشینی و
گیسو بگشایی؛
تا با تو بگویم
غم شب‌های جدایی..