2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19814 بازدید | 3561 پست

💌 #قلبهای_پاک

می‌گفت: لبخند

خیلی معنی داره؛ مثلا

لبخند به اونی که دوستت داره

یعنی منم دوستت داره 😍

لبخند به اونی که

ازت متنفره

یعنی مشکلی نیست

شما توی حال خودت باش 😊

#امام_علی (ع) می‌فرمودند:

وقتی آدم به نماز می‌ایسته، شیطان

از روى حسد به او نگاه می‌کنه 😡

چون می‌بینه كه رحمت خدا از سر  

تا پــاى نمـازگزار را فــرا گرفتـه ❤

می‌گفت

بعد از هر نماز،

#لبخند_بزن، تا هم از خدا

تشکر کرده باشی، هم

به شیطان بگی

خوشحالم که دوست هم نیستیم . . . 💚💜

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
دلتنگم  میرم پشت پنجره، آره همون پنجره که آخر شبا  عاشقانه های ما رو میشنید چقد رازداره& ...

وقتی تو نیستی
شادی کلام نامفهومی است
و دوستت می دارم رازی است
که در میان حنجره ام دق می کند
وقتی تو نیستی من فکر می کنم تو
آنقدر مهربانی
که توپ های کوچک بازی
تصویرهای صامت دیوار
و اجتماع شیشه های فنجان ها، حتی
از دوری تو رنج می برند
و من چگونه بی تو نگیرد دلم ؟
اینجا که ساعت و آیینه و هوا به تو معتادند
و انعکاس لهجه شیرینت
هر لحظه زیر سقف شیفتگی هایم می پیچد ..

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربون چشمای خیس بانوی آب و آینه ❤❤❤😍 میجویمت... در حریر خیالم در لفظ و قلمم در تمامی سکوتهایی ک ...

وقتی زیادی بغض آلود باشم فقط دلم خیره شدن میخواد 

حالا به هر چی یا هر جا 

این مواقع پر از شعرم 

ولی دستام یاری نمیکنن برای نوشتن

اگه هر کس روبروم باشه ، میتونه از نگاهم چندیدن غزل دربیاره

اگه میبینید شما رو با شعر ریپلای نمیکنم پای بی احترامی م نیارید ، دلم فقط خیره شدن میخواد 

😔

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
@ماه_تنها     خیلی نامردی 😢😢 من به خاطر شماها برگشتم  نیستی اصلا مرضی  ان ...

سلام عزیزم 

الهی من فدات شم 

درس می خونم نفیسه 

خیلی عقبم 

۸ روز دیگه کنکور ددرم 

فقط در همین حد میام سایت ک ببینم تعلیق نشده باشین و دوستام هستن 

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
سلام غزلبانوی مهربونم خوبی؟! اوهوم منم چشام مث شما شد غزلبانو شعر جالش دیروزمو میخونی؟ صفحه70

سلام مهربونم 

حتما عزیز دلم 

با کمال میل

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
سلام عزیزم  الهی من فدات شم  درس می خونم نفیسه  خیلی عقبم  ۸ روز دیگه کنکور ...

دوست دارم مرضی

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

سلام عزیزم  الهی من فدات شم  درس می خونم نفیسه  خیلی عقبم  ۸ روز دیگه کنکور ...

اها 😢

باشه اجی....

موفق باشی ❤❤❤❤

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
💌 #قلبهای_پاک می‌گفت: لبخند خیلی معنی داره؛ مثلا لبخند به اونی که دوستت داره یعنی منم دوستت ...

این واسه من صدق نمیکنه من وقتی کسی ازم متنفره بهش لبخند میزنم یعنی اینکه چرا متنفری بیا همو دوست داشته باشیم پس من باید بعد از نماز اخم کنم 

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
   دوست دارم مرضی

چطوری خوشگله 

دیدی فقط باهامون بازی می کنن با این برنامه ریزیشون برای کنکور ...... 

منم دوست دارم 😚

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
وقتی زیادی بغض آلود باشم فقط دلم خیره شدن میخواد  حالا به هر چی یا هر جا  این مواقع پر ا ...

درسته میفهممتون 

ای جانم نبینم غم تو حالتون ....،❤❤❤❤😔😔😔

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

مے شود.... عاشقانه مے شود اصلاً مثل نوشیدنِ یک قهوه ے ترڪ در ڪنار شومینه ے آغوشت رمانتیک مے شود وقت ...

روزی که آفرید تو را صورت آفرین
بر آفرینش تو به خود گفت : آفرین

صورت نیافریده چنین صورت آفرین
بر صورت آفرین و بر این صورت آفرین

نفس خوشگلم😍😍🙊

فرستادم🙊🙊🙊😢😢

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
چطوری خوشگله  دیدی فقط باهامون بازی می کنن با این برنامه ریزیشون برای کنکور ......  منم ...

اره بابا همه چی مسخره شده

وللش

میگم حرفم تو چالشو نشنیده بگیر ندونستم تویی

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

این واسه من صدق نمیکنه من وقتی کسی ازم متنفره بهش لبخند میزنم یعنی اینکه چرا متنفری بیا همو دوست داش ...

اهوم 🤔

اها 😢 باشه اجی.... موفق باشی ❤❤❤❤

ممنونم عزیزم 

چرا خواهرت نمیاد ؟؟

بگو اونم برگرده سایت دیگه