2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19814 بازدید | 3561 پست
من فقط احساس واقعیمو گفتم  گریه کردن خیلی خوبه ما گریه رو بد میدونیم اما اشتباهه اشک ریختن خود ...

جونممم دلم که اصن بیا دوتامون یه کلاه بزاریم 🙈

اره واقعا خیلی سبکم الان 

از اقا الیاس هم تشکر میکنم 

انگار به اون اهنگ نیاز داشتم یه لحظه چشمم به امضاشون افتاد ....

ممنون از همه 🌹🌹🌹❤

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به به

😁😁😁

بازم دارم 

الان میزارم

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
جونممم دلم که اصن بیا دوتامون یه کلاه بزاریم 🙈 اره واقعا خیلی سبکم الان  از اقا الیاس هم تشک ...

منم این امضاتو دوس دارم

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

@nafasam1370     پستت ریپلای نشد مثلا من پیشت بودم     چ خبر از تپش؟چیکار می ...

قریونت برم جات اینجاس❤

تپش کنارم دراز کشیده داره با موهام بازی میکنه چشماش خمار خوابه دارم براش میخونم بخوابه 😄😄❤❤

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

مرا بشوی با شراب موج ها

مرا بپیچ در حریر بوسه ات

مرا بخواه در شبان دیرپا

مرا دگر رها مکن

مرا از این ستاره ها جدا مکن...

فروغ🌿

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
چی چی می مونه غیر از عشق و دوسی؟! تو اَی عاشق نباشی که می پوسی! خدایا اَی میشه چن لــَـــظه نشن ...

بیا به رسم رفاقت ،
عهدنامه ای بنویسیم...
"یا باید به پای هم پیر شویم ! "
یا ...
توافق دیگری نیست...!😁😁🤩🤩🤩❤❤❤❤❤
. .

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
منم این امضاتو دوس دارم

خودمم دوسش دارم انقد خوندم و آهنگش گوش کردم حفظ شدم الان دارم برای تپش میخونم 😢😔😔

قریونت برم جات اینجاس❤ تپش کنارم دراز کشیده داره با موهام بازی میکنه چشماش خمار خوابه دارم براش میخ ...

خوبه

ببوسش  

این تویی که باید انتخاب کنی☝️
لایک بی ارزش عابد🤔
یا محبوبیت نزد معبود😍
.
.
فقط اگر مصداق این ضرب المثل...
برایت اتفاق افتاد🧐
ناراحت نشوی ها🤷‍♀️
نو که اومد به بازار، کهنه میشه دل آزار😕
صورتت ممکنه کهنه شود....
حتی با هزار قلم آرایش💄😑
اما سیرتت چه بانو🤔
یادت باشد...
آخرتت را ارزان نفروشی🙃
به بهای عطر بهشت بفروش...
نه بهای لایک❤️
خود دانی بانو💗

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
خودمم دوسش دارم انقد خوندم و آهنگش گوش کردم حفظ شدم الان دارم برای تپش میخونم 😢😔😔

اوهوم

درک میکنم

Wow

😁😁😁