2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19750 بازدید | 3561 پست
ای جون دلممم ببین کی اینجاست😢😢😢😢❤❤😍😍😍😍 از ذوق بمیرم یا زوده ؟؟

نه نمیر

بذار من به جای همه میمیرم!!!

ولش کن اصن

بخند نفس بخند فقط  

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد البته دختر مهربون و ناز دوقلو ی ماااا❤😍😍

قربونت بشم من😍😍😍

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
منم جزو اون دوستاتم    

آخ رویا تو مرهمی سنگ صبور 

بخدا از هر چیزی برام با ارزش ترین 

نمیدونم چطور بگم 

اصلا تو کلمه ای نمیشه بیانش کرد حسمو بهتون 

هر کدوم ریپ میزنید یه لبخند گنده میاد رو صورتم حتی در حال گریه باشم 

خداروشکر به خاطر وجودتون ❤❤❤❤❤😍😍😍

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

ای جون دلممم ببین کی اینجاست😢😢😢😢❤❤😍😍😍😍 از ذوق بمیرم یا زوده ؟؟

دیدی شعری ک برا تولدت نوشتمو؟

???

خواستند یوسف را بکشند، یوسف نمرد...

خواستند آثارش را از بین ببرند، ارزشش بالاتر رفت...

خواستند او رابفروشند که برده شود،پادشاه شد...

خواستند محبتش از دل پدرخارج شود، محبتش بیشتر شد...

از نقشه های بشر نباید دلهره داشت...

چرا که اراده ی خداوند بالاتراز هر اراده ای است...

یوسف میدانست، تمام درها بسته هستند، اما به خاطر خدا ؛حتی به سوی درهای بسته هم دوید...

و تمام درهای بسته برایش باز شد...

اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شد،به دنبال درهاي بسته برو

چون خدای "تو"و "یوسف" یکی ست......👌👌😃💎

???

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

@ماه_تنها  

خیلی نامردی 😢😢

من به خاطر شماها برگشتم 

نیستی اصلا مرضی 

انلایی هیچی نمیگی😢😢

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
یا امام حسین دختر من قلبم ضعیفه هاااا پس می افتم با این حرفا🙈🙈🙈🙈🙈 قربونت بشم همه و همه که گفتی ...

من فقط احساس واقعیمو گفتم 

گریه کردن خیلی خوبه ما گریه رو بد میدونیم اما اشتباهه اشک ریختن خودش یک نوع آرامبخشِ من برخلاف همه بهت میگم هر زمان دوست داشتی گریه کن گریه نماد  بندگیِ

اما فقط حواست باشه واسه چیزای بی ارزش گریه نکنی که کلاهمون میره تو هم 😧😆😉❤❤❤❤❤❤❤

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
دیدی شعری ک برا تولدت نوشتمو؟

آره شیطون بلا پیک رسوند نامه اتو😍😍

ولی خودتو میخواستم...جات اون روز کنارم خالی بود دختری ❤❤❤😘😭😭

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

من فقط احساس واقعیمو گفتم  گریه کردن خیلی خوبه ما گریه رو بد میدونیم اما اشتباهه اشک ریختن خود ...

??? خواستند یوسف را بکشند، یوسف نمرد... خواستند آثارش را از بین ببرند، ارزشش بالاتر رفت... خواستن ...

عالی👌👌👌👌

ﺩﻟﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﻡ ﺗﻨﮓ ﺷﺪﻩ

ﮐﺎﺵ ﺳﺮﻡ ﺭﺍ ﺑﺮﺩﺍﺭﻡ

ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻔﺘﻪ ﺍﯼ ﺩﺭ ﮔﻨﺠﻪ ﺍﯼ ﺑﮕﺬﺍﺭﻡ ﻭ ﻗﻔﻞ ﮐﻨﻢ

ﺩﺭ ﺗﺎﺭﻳﮑﯽ ﻳﮏ ﮔﻨﺠﻪ ﺧﺎﻟﯽ...

ﺭﻭﯼ ﺷﺎﻧﻪ ﻫﺎﻳﻢ

ﺟﺎﯼ ﺳﺮﻡ ﭼﻨﺎﺭﯼ ﺑﮑﺎﺭﻡ

ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻔﺘﻪ ﺍﯼ ﺩﺭ ﺳﺎﻳﻪ ﺍﺵ ﺁﺭﺍﻡ ﮔﻴﺮﻡ...

ناظم حکمت💫

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤

همدیگر را یافتن ... هنر نیست ... هنر این است که ... همدیگر را گم نکنیم .... آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست بداریم آدم هایی که خودشان هستند . . . و نقش بازی نمی کنند ، سادگی ، شیک ترین ژست دنیاست !👌😃💎💎

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

خودمم 

عکس هنری رو 😎🤞