2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19750 بازدید | 3561 پست

من که در تنگ، برای تو تماشا دارم

با چه رویی بنویسم، غم دریا دارم

دل پر از شوق رهایی است، ولی ممکن نیست

به زبان آورم آن را که تمنا دارم

چیستم؟! خاطره زخم فراموش شده

لب اگر باز کنم، با تو سخن ها دارم

با دلت حسرت هم صحبتی ام هست، ولی

سنگ را با چه زبانی به سخن وادارم

چیزی از عمر نمانده ست، ولی می خواهم

خانه ای را که فروریخته، برپا دارم

@ماه_تنها  

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
خوندم خیلی خوب بود     هیشکی مث تو نمینویسه     مال تو خاصه ببینم برا دخترتم ...

باشه عزیزم...برا تو ننویسم برا کی بنویسم 😍😍

تعطیل🚫                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم تنگه پرتقال من گلپر سبز قلب زار من منُ ببخش از برای تو هر چی که بخوای میارم اتل و متل نازنین دل ...

یا امام حسین دختر من قلبم ضعیفه هاااا پس می افتم با این حرفا🙈🙈🙈🙈🙈

قربونت بشم همه و همه که گفتی از صفات و‌خوبی و مهربونی خودته عزیز دلممم 

امروز از ظهر یکم روز بدی با یه آهنگ کلی گریه کردم و خاطرات گذشته با یه دوست هی برام فلش بک شد 

الان با بغض و چشمای تر متنتنو محبتت رو خوندم 

هی قلبم تند تند میزنه میگه نفس چیزایی رو که از دست دادی و بزرگش نکن ببین خدا چقدر خوبه و چه آدمای خوب و دل پاکی رو سر راهت قرار داده 

چقد خوبه همتونو دارم 

چقد خوبه هستین و الان تو این حالم تنها نیستم 

قسم میخورم برام ارزشمند و دوست داشتنی هستین تک تکتون 😍😍😢😢😢😢

وای من چقد زر زرو و دل نازک شدم بازم گریم گرفت😭😭😭

اثرات بزرگ شدنه هااا😂کاش بچه میموندیم تحمل دردا راحتتر بود😔😔😔😭

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

نه بوس نه ببخشید نفیس بوس ترسناکه فقط ایموجیشو بفرست من سعی میکنم خودمو بزنم ب اون راه ولی درست ...

ای بابا😢

باش اجی 

امیدوارم هر چی زودتر حل بشع ❤

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
@flfli   سلام عمه جونممممممممممممم قربونت بشم ک عشقمیییییی     @nazbanoo8300 &n ...

سلام عزیزدلم خوبی دیگه چیزی نمونده ایشالا سربلند میشی جات حسابیییییی خالیه عوضش بعد کنکور نفس راحت میکشی ماهم فعلا دست میزاریم رو دلمون تا بعد کنکور جان جانانم عمه فدات بشه 🤩🤩🤩❤❤❤❤❤

"هنر" و "علم" و "سیاست'"
همه خوبند ولی

ای به قربان همانی
که "رفاقت" بلد است ..❤❤❤❤❤❤❤❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
یا امام حسین دختر من قلبم ضعیفه هاااا پس می افتم با این حرفا🙈🙈🙈🙈🙈 قربونت بشم همه و همه که گفتی ...

اصلا منو داری غم نداشته باش 🥴🥴

😂😂😂

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

@دختربارونی66  

از صد آدم یک نفر انسان خوبی می‌شود

آخرش دوران ما دوران خوبی می‌شود

میشود خودکامه کم کم مهربان و دست کم

شهر ما هم صاحب زندان خوبی می‌شود

گر در آمد اشک من از رفتنت دلخور نشو

دست کم در شهرتان باران خوبی می‌شود

چارراهِ  بی‌چراغ ِ قرمز ِ چشمان تو

با کمی چرخش در آن میدان خوبی می‌شود

طول و عرض کوچه تان را بارها سنجیده است

کفش من دارد ریاضیدان خوبی می‌شود

آخرش روزی پشیمان می شوی از رفتنت

شعر من هم صاحب پایان خوبی می‌شود !

❤❤❤❤❤❤

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
@nafasam1370     دلم برات تنگ شده بود لنتی خودممممممممممممم     میدیدم تگ کرد ...

ای جون دلممم ببین کی اینجاست😢😢😢😢❤❤😍😍😍😍

از ذوق بمیرم یا زوده ؟؟

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

عشقمی عشق❤❤❤ ای کاش همه عشقا اینجوری بود دو طرفه😘😘😘😘

ینی اصن تو کلمه نمیگنجه خودم بعدا میگم چقد عاشقتم  

دوطرفههههههه

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

یا امام حسین دختر من قلبم ضعیفه هاااا پس می افتم با این حرفا🙈🙈🙈🙈🙈 قربونت بشم همه و همه که گفتی ...

منم جزو اون دوستاتم  

تعطیل🚫                                                                                 
سلام عزیزدلم خوبی دیگه چیزی نمونده ایشالا سربلند میشی جات حسابیییییی خالیه عوضش بعد کنکور نفس راحت م ...

قربونت بشم

دیدم تگم کرده بودی

عزیزدلمییییییییییییییییی

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

اصلا منو داری غم نداشته باش 🥴🥴 😂😂😂

صد البته دختر مهربون و ناز دوقلو ی ماااا❤😍😍

چی چی می مونه غیر از عشق و دوسی؟!

تو اَی عاشق نباشی که می پوسی!

خدایا اَی میشه چن لــَـــظه نشنُف

تُ بُ یارم بگم یی چی خصوصی!

محسن رضوی

@flfli  ‍  تقدیم  به خواهرم 😍

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave