2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19749 بازدید | 3561 پست
حسودی نکن  من کوتاه نمیام 😛😛

پر روی وروجک

حالا من نیستم میخواستی تپشو بندازی ب جونم؟؟؟؟؟ای خیانتکار

@nafasam1370    کجایی تو؟

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

@flfli   سلام عمه جونممممممممممممم قربونت بشم ک عشقمیییییی     @nazbanoo8300 &n ...

خوش اومدی عزیزم...😍😍😍مامان فدات

تعطیل🚫                                                                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به من چه 😐 واااااا میشستی مثله دختر خوب درستو میخوندی😂😂

رو اعصاب من راه نرو نفیسسسسسسسسسسسسسسس

میام میزنمتاااااااا

سلام چالش دیروزه فک کنم:::::: خون دل میخورم از داغ غم هجرانت میشوم گم شده در پیچ و خم مژگانت ...

آفرین خیلی خوب شده شعرت😍😍

تعطیل🚫                                                                                 
خوش اومدی عزیزم...😍😍😍مامان فدات

قربونت بشم منننننننننننننننننننننننننننننننننن  

خدایا  مامان بی تو زندگی خیلی بد میشداااا

خوبه ک هستیییییییییییییییییییییییی  

پر روی وروجک حالا من نیستم میخواستی تپشو بندازی ب جونم؟؟؟؟؟ای خیانتکار @nafasam1370     ...

باششش

چون دوست دارم 

کوتاه میام 

😎

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
رو اعصاب من راه نرو نفیسسسسسسسسسسسسسسس میام میزنمتاااااااا

دلت میادددددد

من به این مظلومی 

😢😢

باش من دوباره قهر میکنم میرم

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
وای ببین کی اومده😎 اخ جون....😍😍😍😍😍😍😍😍 عزیزم منم دلم تنگ شده برات😘😘😘😘😘😘😘😘😘

ینی جوری عاشقتم ک باورت نمیشه  

اگ وضعیت خوب باشه میام بازم  

دلت میادددددد من به این مظلومی  😢😢 باش من دوباره قهر میکنم میرم

خب بابا نمیخواد قهر کنی

بیا بغلم ببینم

دلم برات تنگ شده بود  

خب بابا نمیخواد قهر کنی بیا بغلم ببینم دلم برات تنگ شده بود    

اومدمم🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

سفت منو بگیرررر 

نیوفتماا😍😍😍

بوس گنده بزنم رو لپت 

خوبی خودت بهتری؟؟

شعرم امروز تاپیک زدم...بخون

خوندم

خیلی خوب بود  

هیشکی مث تو نمینویسه  

مال تو خاصه

ببینم برا دخترتم ی شعر مینویسی؟اختصاصیاااااااا

اومدمم🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️ سفت منو بگیرررر  نیوفتماا😍😍😍 بوس گنده بزنم رو لپت  خوبی ...

نه بوس نه

ببخشید نفیس

بوس ترسناکه

فقط ایموجیشو بفرست

من سعی میکنم خودمو بزنم ب اون راه ولی درست میشه

تو غصه نخور

قربونت شم