2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19741 بازدید | 3561 پست
ای خدا ولم کنین سی دخت هاجرو خودمه تو گل میپلکونم محض رضای دخترون خودمه تو گل میپلکونم سی ...

😅😅😅😅👌👌👌

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
ای خدا ولم کنین سی دخت هاجرو خودمه تو گل میپلکونم محض رضای دخترون خودمه تو گل میپلکونم سی ...

امشب دل من هوس رطب کرده هم بد نیست

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی دونم چرا آهنگ آره من همونم سوزان روشن انقد برای من شاده 🤦‍♀️ ارههههه ارههههه من همونممممممممم

آهنگ های شهرام شب پره گوش بده یه حس مشنگ بودن و سرخوشی به آدم دست میده لامصب 😅😅😅😅😅😂😂😂😂

امشب دل من هوس رطب کرده هم بد نیست

نمی دونم چرا آهنگ آره من همونم سوزان روشن انقد برای من شاده بااینکه یه عمر شکست عشقی خورده های قدیمی باهاش گریه کردن 🤦‍♀️

ارهههههههه ارهههههههه من همونممممممم

نمی دونم چرا آهنگ آره من همونم سوزان روشن انقد برای من شاده بااینکه یه عمر شکست عشقی خورده های قدیمی ...

نشنیدم 🤔

سلام

بعد از ظهر تون بخیر باشه 

دوستان🌹

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
تویی که ناب ترین فصل هر کتاب منی شروع وسوسه انگیز شعر ناب منی من آن سکوت شکسته در آسمان توام و ...

چقدر دوس دارم غزل های مرحوم منزوی رو... 

لبت صریح ترین آیه ی شکوفایی ست 

و چشم های تو شعر سیاه گویایی ست 

چه چیز با خویشتن داری که دیدارت 

چو قله های مه آلود محو و رویایی ست 

چگونه وصف کنم هیآت غریب تو را 

که در کمال ظرافت کمال والایی ست 

تو از معابد مشرق زمین عظیم تری 

کنون شکوه تو و بهت من تماشایی ست 

در آسمانه ی دریای دیدگان تو شرم 

گشوده بال تر از مرغکان دریایی ست 

شمیم وحشی گیسوی کولی ات نازم 

که خوابناک تر از عطرهای صحرایی ست 

مجال بوسه به لب های خویشتن بدهیم 

که این بلیغ ترین مبحث شناسایی ست 

نمی شود به فراموشی سپرد و گذشت 

چنین که یاد تو زود آشنا و هر جایی ست 

تو باری اینک از اوج بی نیازی خود 

که چون غریبی من مبهم و معمایی ست 

پناه غربت غمناک دست هایی باش 

که دردناک ترین ساقه های تنهایی ست... 🌻

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
الهی عزیزم☹ میفهممت ولی چاره کارت آهنگ غمگین نیست😕😕

خیلی قشنگه خیلییی 

الان با هندزفری تو‌گوشمه هی ریپلایش میکنم 

وقتی گریه کنم بهتر میشه 

گریه خیلی بهتر از بغضه 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

اوممم ...میگم موافقین اهنگ مشاعره کنینم😕

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
خیلی قشنگه خیلییی  الان با هندزفری تو‌گوشمه هی ریپلایش میکنم  وقتی گریه کنم بهتر میشه&nb ...

یکم گریه کن سبک شی در حد دو دقیقه..بیشتر نشه😒😒 

@ilyas     نمیدونم چی بگم فوق العاده اس آهنگش و متنش ممنونم واقعا ممنون

خواهش میکنم ، انشالله که همیشه شاد باشید ⚘

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
یکم گریه کن سبک شی در حد دو دقیقه..بیشتر نشه😒😒 

یاسمن خیلی دلم گرفته 

اصلا ...‌.

ببخشید ببخشید یکم دیگه میام 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......