2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19741 بازدید | 3561 پست

یک عصر پر از آرامش

یک دل شاد و بی غصه

یک زندگی آروم و عاشقانه

و یک دعای خیر از ته دل

نصیب لحظه هاتون...

عصرتون شاد و

پر از یهویی های قشنگ

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

خلوت نشین خاطر دیوانه ی منی

افسونگری و گرمی افسانه ی منی

بودیم با تو همسفر عشق سالها

ای آشنا نگاه که بیگانه منی

هر چند شمع بزم کسانی ولی هنوز

آتش فروز خرمن پروانه منی

چون موج سر به صخره ی غم کوفتم ز درد

دور از تو ای که گوهر یک دانه منی

خالی مباد ساغر نازت که جاودان

شورافکنی و ساقی میخانه منی

آنجا که سرگذشت غم شاعران بود

نازم تو را که گرمی افسانه منی

محمد رضا شفیعی کدکنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنار تو تنهاتر شده ام  از تو تا اوج  زندگی من گسترده است  از من تا من  تو گس ...

جوابی برایم ننویس
حرفی نزن
به آغوشت باز خواهم گشت
همچون یتیمی که به تنها سرپناهش باز می‌گردد
باز خواهم گشت
و مو‌های خیسم را
که راه رفتن زیر ناودان‌ها را انتخاب کرده بود
به دستان تو می‌سپارم
تا خشک‌شان کنی

نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست

چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم

کوکب بخت مرا هیچ منجم نشناخت

یا رب از مادر گیتی به چه طالع زادم

تا شدم حلقه به گوش در میخانه عشق

هر دم آید غمی از نو به مبارک بادم

می‌خورد خون دلم مردمک دیده سزاست

که چرا دل به جگرگوشه مردم دادم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

می دانی عشق یعنی چی؟

خیال نمی کنم بفهمی

هیچکس نمی داند من چه حالی دارم! هیچکس ...

دلم از تنهایی می پوسید و دردهای ناگفتنی توی دلم تلمبار می شد.

آدم عاشق باشد و نتواند به کسی بگوید،

غم انگیز نیست...؟

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

گر درختی از خزان بی برگ شد

یا کرخت از صولت سرمای سخت 

هست امیدی که ابر فروَدین

برگ ها رویاندَش از فَر بخت 

بر درخت زنده بی برگی چه غم 

وای بر احوال برگ بی درخت ...🍃🍃🍃

شفیعی کدکنی 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
اخه خیلی غمگینه 🤦‍♂️ من کلا اصولا سبکم غمگینه ولی شما گوش کنید فکر کنم نهایتا دو سه ساعتی گریه میک ...

بغض و چشم تر باهام رفیقه 

یه اسم اهنگ بگید فقط 😢لطفااا

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بر بلند سبز چنار از دور

آفتاب بسته طلایی ها

سایه ها به زمزمه ای خاموش

در نشیب تند جدایی ها

در فضای خسته غمی بیدار

مرده در نگاه كلاغ آواز

پیش دیده میله ناهنجار

پشت پنجره گذر سرباز

چه غروب بی نفس تنگی

مژده در غریو كلاغش نیست

جغد هم گریخته پروازی

در سكوت مرده باغش نیست

جاده خالی از قدم قاصد

دل تپیده منتظر پیغام

همه خستگی همه سنگینی

آسمان روی چنار آرام

یدالهه رویایی

آهنگ مسعود بختیاری. بی قرار

https://music-fa.com/artist/مسعود-بختیاری/

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بغض و چشم تر باهام رفیقه  یه اسم اهنگ بگید فقط 😢لطفااا

آهنگ غمگین حالتو بدتر میکنه. یه اهنگ شاد پلی کن ازین حال و هوا در بیای 

آهنگ غمگین حالتو بدتر میکنه. یه اهنگ شاد پلی کن ازین حال و هوا در بیای 

دلم تنگه یاسمن خیلی زیاد 

دلم تنگه یاسمن خیلی زیاد 

الهی عزیزم☹ میفهممت ولی چاره کارت آهنگ غمگین نیست😕😕

غریب آقام 😭 تورو کشتنت یه عده نا نجیب آقا بمیرم که موندی بی حبیب آقا توی قتلگاه پیچیده عطر سیب آ ...

سلام آبجی زینب عصربخیر 🌸🌹🦋خوبی عزیزم لطفا تاپیک بزن برای میثم تمار من سهمیه تاپیکهام رو استفاده کردم

الهی عزیزم☹ میفهممت ولی چاره کارت آهنگ غمگین نیست😕😕

ای خدا ولم کنین سی دخت

هاجرو خودمه تو گل میپلکونم

محض رضای دخترون

خودمه تو گل میپلکونم

سی دخت هاجرو

خودمه تو گل میپلکونم

محض رضای دخترون

خودمه تو گل میپلکونم

تلیتو لیته لیتوله تلیتو لیته لیتو

تلیتو لیته لیتوله تلیتو لیته لیتو

سی دخت هاجرو