2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19741 بازدید | 3561 پست
سینه‌ام از عشقت‌ ای جان، جز دل ویران ندارد این دل ویرانه گنجی، جز تو در پنهان ندارد

دیدنت آبی ست بر آتش دل 

می شود خاموش ولی با سوزش چه کرد... 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ... والا اهنگه فقط 🤦‍♂️ خیلی قشنگه نشد نزارم 🤕🤒 

عالیه 

نشنیدم میشه اهنگشو زحمتی نباشه براتون بگید اسمشو

با اجازه امضاتون و‌کپی کردم 🙏🌷

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

عالیه  نشنیدم میشه اهنگشو زحمتی نباشه براتون بگید اسمشو با اجازه امضاتون و‌کپی کردم 🙏🌷

آهنگ لیلا از مسیح و آرش 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
سلام یاسمن جان  ممنون فدات بشم عزیز🌹💓💓

سلام عزیزدلم..آقای الیاس میگن ظاهرا اون آهنگ نیست😕

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
سلام عزیزدلم..آقای الیاس میگن ظاهرا اون آهنگ نیست😕

پس لاممنون یاسمن جان 😶😐😐😂😂😂💓

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

نه اون نیست اینو یکی دیگه خونده

امضای قبلی تون اون آهنگ بود؟؟؟؟

پس لاممنون یاسمن جان 😶😐😐😂😂😂💓

حالا ممنونت بزار بمونه😅😅😄

ممنونم ...فقط نشینید گریه کنید عین اون دفعه 🤕 وگرنه دیگه باید جمع کنم برم از تاپیک🤦‍♂️😅

این اسم برام یه چیز دیگه اس 

حتی اسم خالیش بدون متنی کنارش هم منو به گریه میندازه

نگید این حرف و بزرگوارید جناب🙏🌹

‏تا که از جانب معشوق نباشد کششی

کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد..