2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19741 بازدید | 3561 پست
کووووو  چالتو ببینم😁

منم دارم دوتا 😶تپش همش انگشت میکنه تو لپام 😂😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ز عشق آغاز کن، تا نقش گردون را بگردانی

که تنها عشق سازد نقش گردون را دگرگونش

🌼🍃🍊

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

ز عشق آغاز کن، تا نقش گردون را بگردانی که تنها عشق سازد نقش گردون را دگرگونش 🌼🍃🍊

رتبه ای هرگز ندیدم بهتر از افتادگی
هر که خود را کم ز ما میداند از ما بهتر است

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

سلام مهربونا روزتون خوش

امیدوارم حال دلتون خوب باشه😍😍😍

و اتفاقای خوب براتون بیفته😁😁😁

نفری یه صلوات بفرستین یه اتفاق خوب ک میخوام امروز بیفته😥😁😍💋😍🧡

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

دختر پرتقالی...خوش اومدی تگ نمیشی متاسفانه 😔

ممنون بانو بله 620 بار گفتم هنوز میگن باشه دادیم امیر فنی😁😁🤣✋🏻

اینم دختر من 

هزار ماشالله 😍😍

مگه شما متاهلی ♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻عاقا من نمیدونستم 😂😂

چقد ناز و تو دلبرو هست خانوم خانوما😍

رتبه ای هرگز ندیدم بهتر از افتادگی هر که خود را کم ز ما میداند از ما بهتر است

چه خیال می‌توان بست و کدام خواب نوشین
به از این در تماشا که به روی من گشادی

تویی آن که خیزد از وی همه خرمی و سبزی
نظر کدام سروی؟ نفس کدام بادی؟

😍🧡🌼🍃

سلام مهربونا روزتون خوش امیدوارم حال دلتون خوب باشه😍😍😍 و اتفاقای خوب براتون بیفته😁😁😁 نفری ی ...

ده تا فرستادم 😍😘😘