2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداکنه واسم دعاکنید خیلی میترسم

حتما دعات میکنم عزیزم 🌹🌹🌹

بهترین لحظه عمرت دیدن فرزندت میشه مطمئن باش.اصلا هم سخت نیست سزارین.اگر انتخابت سزارین بود بعد عمل سرتو تا چند ساعت تکون نده که سر درد نگیری.نسکافه و چایی و فلاسک آب جوش و لیوان یکبار مصرف همراهت باشه بعد اینکه بهت اجازه آشامیدن دادن بخور.کمپوت انجیر.پد یکبار مصرف توالت فرنگی.پوشک معمولی بچه(قدیمی بلندا)برای خودت همراهت باشه.شیاف برای رفع یبوست هم همراهت باشه بهتره.

عزیزم من ایران نیستم و اینجا سزارین زیاد انتخابی نیست. فقط در صورتی که واقعا طبیعی امکان پذیر نباشه سزارین میکنن. اتفاقا من خیلی از دوستان و همکارام طبیعی زایمان کردن و مسکل خاصی نداشتن و هیکلشون سریع به حالت قبل برگشته. سزارین عوارضش خیلی به نظرم زیاده فقط توی ایران هست که انقدر همه بدون توجیه سزارین میکنن. البته که من اگر به خودم باشه سزارین انتخاب میکردم  

عضو چالش بامدادخمار. گروه نارنجی.وزن شروع 79.5   هدف اول: 75   هدف دوم 70  هدف سوم 65  پیش به سوی هدف.
حتما دعات میکنم عزیزم 🌹🌹🌹 بهترین لحظه عمرت دیدن فرزندت میشه مطمئن باش.اصلا هم سخت نیست سزارین.اگ ...

مرسی عزیزم ..ممنونم از راهنماییت...یعنی یبوست میگیرم

عزیزم من ایران نیستم و اینجا سزارین زیاد انتخابی نیست. فقط در صورتی که واقعا طبیعی امکان پذیر نباشه ...

سزارین راحتتره طبیعی معلوم نیست چه بلایی سرت میاد