2777
2789
الان ها دیگه هیچکس مطمئن نیس واسه پول همه کار میکنن

اره ولی من یکی میشناسم شهر خودم که سنندج هستم کارش حرف نداره برا ابطال سحر و ایناس خواهرمم رفت پیش اون بختو کارشو بسته بودن ینی همون طلسم مرگ بعد از 6ماه الن خواهرم نامزد کرده 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره ولی من یکی میشناسم شهر خودم که سنندج هستم کارش حرف نداره برا ابطال سحر و ایناس خواهرمم رفت پیش ا ...

منم پیش یه نفر رفتم تازه وارد بود مادرش در اصل دعا نویس بود داده بود دخترش بخاطر بارداری رفتم پیشش اما نتیجه ای ندیدم دعای هفت هیکل باید مینوشت بعد گف بچه پری سوختی موهاتو باید دفن کنی موهاتو چهارشنبه شونه نکن یه دعا واسه بارداری همراه باشه داد ولی من نتیحه ای ندیدم فقط پریودیم تقریبا منظم شد😐

منم پیش یه نفر رفتم تازه وارد بود مادرش در اصل دعا نویس بود داده بود دخترش بخاطر بارداری رفتم پیشش ا ...

اینکارو نکین مخصوصا اینکه موهاتونو ناخنتون اگه حتی یه حرف اشتباه تو اون نوشته باشه و شما موهاتونو ناخنتو باهاش چال کنین یا بسوزونین یا هر چی کلا بختتوندبسته میشه هیچ کلا گره تو کارتون میفته 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز