من یکی و تو همین سایت بهم معرفی کردن البته الان دیگه مشتری چند سالشم و چقدر نفر بهش معرفی کردم تو کار دعاهای رحمانی و حس ششم و چشم سوم هست من در واقع مدیونشم بی نظیرن واقعا یدونس خانم باران اگر کسی خواست باهاش ارتباط بگیره دیر ج تلفن می دن پیام بزارید بعد ادمین هاش ج میدن ولی واقعا لنگه ش و ندیدم
من یکی و تو همین سایت بهم معرفی کردن البته الان دیگه مشتری چند سالشم و چقدر نفر بهش معرفی کردم تو کار دعاهای رحمانی و حس ششم و چشم سوم هست من در واقع مدیونشم بی نظیرن واقعا یدونس خانم باران اگر کسی خواست باهاش ارتباط بگیره دیر ج تلفن می دن پیام بزارید بعد ادمین هاش ج میدن ولی واقعا لنگه ش و ندیدم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دوستان توروخدا اصن سمت این چیزا نرین حتی اگرم درست میگن نرید حداقل کاریکه دوری از این چیزا براتون دا ...
این چه صحبتیه ؟
یعنی کسیکه زندگیش با طلسمات کثیف یه از خدا بی خبر به باد رفته بدی از خودشه ؟ خودش رفته سمت این چیزا ؟ اینو کی تو ذهن شما فروکرده که اگه بهش فکر نکنی اگه اعتقاد نداشته باشی اگه سمت این چیزا نری هیچ تاثیری روت نداره . اینکه زندگی شما درگیر این مسائل مزخرف نشده معنیش اینه که آدم بد دور و ورتون نیست . معنیش این نیست که بقیه بدی از خودشونه
من یه نفر برام سرکتاب گرفت کارش خیلی خوب بود خیلی راضی بودم از کارش قشنگ همه چیزایی که گفت درست وعینا برام اتفاق افتاد شمارشو میزارم هرکس خواست میتونه باهاش تماس بگیره ۰۹۱۴۸۰۵۵۲۹۵
من اصلا اعتقاد نداشتم تا با خانم باران اشنا شدم واقعا دنیام عوض شده حتی با مشاوره هلیی که میده گاهی نیاز به دعا نداره و با علمی ک داره مشاوره هایی میدن ک راه زندگی تون عوض میشه با قیمت مناسب
09105960058
ما گفته نماند این خانم بسیار مهربان و پولکی هم نیست و واقعا راهکارهاش و مشاوره هاش ادم و اروم میکنه