2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین عزیزم این درسته که گاهی وقتا بدخواه ادما میرن و طلسمشون میکنن که زندگیشون بد بشه و واقعنم وجود ...

خب اگه کسی تو کارش مشکلی پیش اومده و حتما باید باطلش کنه چی؟؟

من فقط شنیدم با این کار پای اجنه به زندگیتون باز میشه

این علم  ابجده از که امام علی و بعد شیخ بهایی و میرداماد  رسیده

ریطی به اجنه نداره

اون دعا نویسی و طلسم و جادو اینا پای اجنه  رو باز میکنه

خدای عزیزم  بخشنده  و مهربونه
ببین عزیزم این درسته که گاهی وقتا بدخواه ادما میرن و طلسمشون میکنن که زندگیشون بد بشه و واقعنم وجود ...

یعنی میتونم برم برای مشکلم دعا بگیرم از ادم مطمئن این اشکالی نداره؟خودمم میترسم واسه همین خیلی مقاومت کردم و نرفتم اما منو همسرم دیگه کم اوردیم داریم له میشیم

لطفا برای حل مشکل ازدواج خواهرم یه یا الله بگید❤

تجربه نداشتم خودم ولی زنداییم تو این کارا بود 5سال با داییم خوش بود و دعا مینوشتو طلسم و جادو میکرد و احساس میکرد خوب کاری میکنه برای حتی خواهر خودم طلسم مرگ نوشته بود بعد از 5سال به صورت کاملا ناگهانی به حدی زندگیش بد شد با داییم و اتفاقای غیرمنتظره افتاد تو زندگیش که طلاقش داد النم بچه ی 3سالشو مادر بزرگم بزرگش میکنه تو قبول داری 5سال مثه زنداییم به راحتی بیفتی و خوش باشی و یک عمر بعدش بدبختی و طلاقو ناراحتی و ابروریزی و دوری از بچه 

این علم  ابجده از که امام علی و بعد شیخ بهایی و میرداماد  رسیده ریطی به اجنه نداره ...

همین که میگن اسم خودتو مادرت رو میدی میگن اصلا نگین به اجنه و اینا مربوط میشه.یه ویسی بود از یه روحانی میگفت اصلا اسم ندید به کسی

لطفا برای حل مشکل ازدواج خواهرم یه یا الله بگید❤
یعنی میتونم برم برای مشکلم دعا بگیرم از ادم مطمئن این اشکالی نداره؟خودمم میترسم واسه همین خیلی مقاوم ...

اگه مشکل شدید داری شاید طلسم شدین تو کارتون بستگی هست حتما پیش یکی مطمعن برو با شوهرت فقط مواظب باشین رمال نباشه فقط پول بگیره و کارتونم درست نشه 

همین که میگن اسم خودتو مادرت رو میدی میگن اصلا نگین به اجنه و اینا مربوط میشه.یه ویسی بود از یه روحا ...

این درسته ولی در صورتی که بخوان  دعایی چیزی بنویسن

روی لباسی  لوحی بعدش هم باید یه چیز شخصی از طرف باشه

تار مویی ناخنی که بشه کاری کرد

هزاران اسم مشابه هم هست

اینم یه سایته که سریع با ماشین حساب حروف و حساب میکنه طالع رو میگه اصلا  جای نگرانی نیست من خودم بار ها استفاده کرد ام

خدای عزیزم  بخشنده  و مهربونه