2777
2789
عنوان

سحرخیزان 🌄

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 74 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تپلو جون کجایی خانوم ؟؟؟ شما که سر نمیزنی منم دلم نمیاد پست بذارم. هر کجایی سلامت باشی عزیزم   ...

سلام عزیزم

یه چند روزی اوضاع روحیم بد بود نیومدم من که نه زبان شروع نکردم ان شالله از فردا میخوام ۶ بیدار شم اگر موافق باشی با هم بیدار شیم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام خانم های سحرخیز. من خواننده خاموش تاپیک خانه داری بودم اینجا هم میخوام با شما همراه باشم. صبح س ...

عزیزم ببخشید چند روز نبودم اگر دوست داشتی با ما باش

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام دوستان عزیزم. این چندروزه من تقریبا تونستم ساعت بیداریم رو زودتر از همیشه تنظیم کنم و دلیل خیلی موثر هم خواب به موقع شب بوده. 

امروز هم از ۶ بیدارم ولی نماز و یوگای صبح رو ندارم و برنامه ام یکم سبک تر میخوام باشه، برای همین منتظرم یکم هوا روشنتر شه تا شروع کنم

امیدوارم امروز برای هممون یکی از بهترین روزها باشه

شگرد کار این است که سعی کنیم با شکیبایی و به ترتیب بر محدودیت هایمان فایق آییم...(جاناتان مرغ دریایی)
سلام دوستان عزیزم. این چندروزه من تقریبا تونستم ساعت بیداریم رو زودتر از همیشه تنظیم کنم و دلیل خیلی ...

💪ان شالله

سلام تپلو جان.خوشحال شدم پستت رو دیدم نگرانت بودم. منم امروز ۵:۳۰ بیدار شدم .امیدوارم بتونم به کارا ...

فدات   خوبم    آره امروز میره ده نفر میرن به نوبت حالا امروز ده نفر   فردا ده نفر   این طوری 

سلام تپلو جون.منم چالش سحر خیزیم ادامه داره ولی بعضی روزا بعد ۲ ساعت بیداری یه کم دیگه دوباره میخواب ...

منم گاهی اوقات میخوابم