2777
2789
عنوان

سحرخیزان 🌄

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 74 پست

دوستان قضیه چیه؟

تاپیک رانا چیه؟؟

منم اهل سحرخیزیم و کلی انگیزه دارم واسه این کار....

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
روز چهاردهم چالش.بیداری۵:۱۵. خدایا شکرت  تپلو جونم کجایی؟؟

سلام 

صبح به خیر 

این چند روز دیرتر بیدار میشدم برا همین

امروز بیدار 7 و 25 دقیقه

با چالش نماز صبح موافقم شدید ولب اول وقت نمیتونم راستش 

ولی نماز صبح خیلی دوست دارم پیش بریم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان قضیه چیه؟ تاپیک رانا چیه؟؟ منم اهل سحرخیزیم و کلی انگیزه دارم واسه این کار....

تاپیک مدیریت خانه داری دوستان اونجا جمعیم با اونها پیش میریم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/254305/برنامه-و-راهکاربرای-مدیریت-کارهای-خونه?postId=151940319

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

عاقا امروزم نتم قطع بود نتونستم بیام

بیداری 6 ولی باز خوابیدم تا 10   

ان شالله از فردا دیگه پایه ام 

سلام صبح همگی به خیر 

مامان لیدا فکر کنم فقط من و توبییم تو این تاپیک 

من میگم بیایم قرا  بزاریم با هم بیدارشیم 

با هم بیایم تاپیک نظرت؟

روز هفدهم چالش.بیداری ۶.ولی دوباره ۷:۳۰ خوابیدم    

اون موقع بیدار میشید چیکار میکنید؟

من از ۹ بیدار شدم جارو کردم گردگیری کردم جابجاکردم وسایل رو .الان بیکارم😑😐نهار رو هم کم کم دارم درست میکنم

سلام تپلو جونم.باشه مثلا چجوری؟ ساعت تعیین کنیم؟؟

آره دیگه یه ساعت مشخص با هم پبش بریم 

شما صبح زود چی کار میکنی 

من میخوام زبانم بخونم ، خیلی عقبم

از شنبه خوبه ساعت ۶ بیداری؟

اون موقع بیدار میشید چیکار میکنید؟ من از ۹ بیدار شدم جارو کردم گردگیری کردم جابجاکردم وسایل رو .الا ...

زبان میخونم

سلام تپلو جون.من این دو روز دیر بیدار شدم واکسن دو تا بچه هام و باهم زدیم شب اینقدر برا کنترل تبشون بیدار شدم صبح خواب موندم.(شما واکسن پسرتونو زدین؟)منم زبان میخوام شروع کنم باشه پس ایشالله شنبه با هم ۶ بیدارمیشیم.

برای سلامتی امام زمان(صلوات)

سلام تپلو جون.من این دو روز دیر بیدار شدم واکسن دو تا بچه هام و باهم زدیم شب اینقدر برا کنترل تبشون ...

سلام 

ان شالله که بهتر میشن 

اره من اردیبهشت زدم 

باشه  از فردا ۶ ان شالله

سلام خانم های سحرخیز. من خواننده خاموش تاپیک خانه داری بودم اینجا هم میخوام با شما همراه باشم. صبح ساعت 6 بیدار شدم بعد از نماز وسوسه شدم که بخوابم! به اهدافم فکر کردم و به شما، خدارو شکر تونستم بیدار بمونم. یه سری کارای روتین انجام دادم و الان میخوام کار امروز رو شروع کنم. ان شاالله امروز روز عالی برای هممون باشه. ممنون از انرژی مثبتاتون. شب هم ان شالله میام اونور گزارش میدم

شگرد کار این است که سعی کنیم با شکیبایی و به ترتیب بر محدودیت هایمان فایق آییم...(جاناتان مرغ دریایی)