2777
2789
عنوان

سحرخیزان 🌄

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 74 پست
سلام صبح بخیر.ساعت بیداری ۶:۳۰.دخترم و امروز برای دومین بار راهی مدرسه کردم و نگرانم. خدا حافظ همه ...

ان شالله

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام تپلو جون.این شروع مدارس همه برنامه های منو به هم ریخته.شما تو خونه با پسرت چی تمرین میکنی؟؟؟

منم 

یه کتاب گاج داره اون کار میکنم 

یه نرم افزار میشا و کوشا  گرفتم از پلی استور همونی که شبیه بازار   خیلی خوبه خیلی راضیم با اون کار میکنم 

الانم میخوام چند تا کتاب گاج براش بخرم برا پایه ی اول که باهاش کار کنم

این کتابا رنگی رنگیه بچه ها دوست دارن من که پسرم این کتابا نباشن بیچاره ام اونا رو دوست داره یکم کار میکنه 

این نرم افزار میشا و کوشا هم مثل بازی طراحی کردن اونم دوست داره خیلی راضی بودم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

حالا کپی شد برو تو سایت مورد نظر پیس کن 

برا پیس هم اونجتیی که پیاما رو مینویسی چند لحظه نگه داری گزینه ی پیس میاد شد خبرم کن

زیرش با آبی 

دور اونایی که خط کشیدم هر سری با یکیشون امتحان کن ببین با کدوم کار میکنه 

وقتی روشون زدی برو تو تامیکی که میخوای کپی انجام بشه اونجا گزینه ی paseرو بزن اگر این گزینه برات نیومد یکم لمس کنی جایی که میخوای تام کنی برات میاره