2777
2789
عنوان

بعد از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 2054 بازدید | 218 پست
مسلمون ن.ولی باید فکر کرد بعد حرف زد.چنین عقیده ایو عقل آدمم قبول نمیکنه نیازی به دین داشتن نیس

شما اگه بشینی این چیزایی که از بهشت و جهنم برامون گفتن رو برای یه آتئیست تعریف کنی عقل اونم قبول نمیکنه. به نظر من هر کسی با هر عقیده ای اگه پایبند به اخلاقیات باشه و آزارش به کسی نرسه محترمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقیده نیس میشه گف کفره.بعدم چیزی ک قرآن گفته نمیشه دربارش نظر یه آدمو دخیل کرد عقل ما محدوده قرارنیس ...

تو قران خوندی یه لحظه پیش خودت فکر نکردی شاید من یهودی یا مسیحی یا دین دیگه ایی باشم ؟؟ حالا شما خوندی پذیرفتی محترم من خوندم نپذیرفتم تکلیف چی ؟؟ قرار نیست حد عقل و کنجایش درک خودتو با بقیه در یه سطح بدونی و انتظار داشته باشی همه با دریجه درک تو جهان رو نگاه کنن 

گناهکار مثلا چیکارکردن؟

چیزایی که تو احکام از انجامشون انسان رو منع کردن

به عبارتی انجام محرمات و ترک واجبات

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
شما اگه بشینی این چیزایی که از بهشت و جهنم برامون گفتن رو برای یه آتئیست تعریف کنی عقل اونم قبول نمی ...

بله منم موافقم.کاری به حرف روحانیون ندارم میگم زندگی بعد از مرگ باید وجود داشته باشه نمیشه ک نباشه.اینجوری همه آفرینشمون میره زیر سوال

منم واقعا میگم هرکی تو این دنیا حتی بدون عبادت آزاری به بقیه نرسونه خیلی خیلی خوبه

کادی ب حرفتون ندارم ولی حرفتون من  یاد ی قضیه انداخت دوتا جنین تو شکم مادرشون بودن یکیشون میگه ...

شما چی مصرف میکنی که تونستی حرفهای دوتا جنین توی کیسه اب و شکم یه زن حامله رو انقدر دقیق بشندی من واقعا کنجکاوم ؟؟؟

خوب اهو بچه دار میشه شیر بچشو میخوره کجاش عادلانست . نهال به درخت تبدیل میشه و درخت به هیزم یا میز و ...

از جایی خوندی؟منم دوس دارم بیشتر بدونم

🤭نمدونم چه حکمتیه هروقت میام سایت،این تیکه شعر مدام تو ذهنم اکو میشه:سرزمییییینِ عجایب،کی غایبه کی حاضر😑😂
شما چی مصرف میکنی که تونستی حرفهای دوتا جنین توی کیسه اب و شکم یه زن حامله رو انقدر دقیق بشندی من وا ...

😂😂😂

🤭نمدونم چه حکمتیه هروقت میام سایت،این تیکه شعر مدام تو ذهنم اکو میشه:سرزمییییینِ عجایب،کی غایبه کی حاضر😑😂
تو قران خوندی یه لحظه پیش خودت فکر نکردی شاید من یهودی یا مسیحی یا دین دیگه ایی باشم ؟؟ حالا شما خون ...

ربطی به دین نداره.تو همه ادیان زندگی بعد از مرگ گفته شده.دینم بزاریم کنار.به نظرتون ما بعد از مرگ نابود شیم عدالته؟چرا ما دوس داریم زنده بمونیم تاابد؟خدا این میلو درون ما قرار داده خب چرا اینکارو کرده؟اگه قراره ما تموم شیم

فقط خدا میدونه ولی.نماز و روزه حق الله هسن.اگه یه نفر همیشه به بقیه لطف داشته باشه گناهی نکنه ک بقیه ...

عزیزم دلیل نمیشه هرکی نماز میخونه بدی کنه اونی ک بدی کنه بدیش نمازشوبی ارزش میکنه ولی دلیل نمیشه اونی ک خوبی میکنه جای نمازشوپرکنه گوش کردن حرف خدا ارجعیت داره،کاره خوبم جای خودش خیلی ثواب داره هرچی جای خودش