2777
2789
عنوان

بعد از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 2054 بازدید | 218 پست
میشه توی اون دنیا توبه کرد؟

این دنیا برای توبه س و جبران چون اونجا نتیجه فقط اعلام میشه و هر کس میره سی خودش یکی جهنم یکی بهشت تا در اخر مقصد نهایی جفتشون که پیش خداس

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

اونطوری ک جهنمو تعریف میکنن نیست.از نظر من جهنم نتیجه و بازخورد اعمال بدمونه .وارد یه بعد دیگه از زندگی میشیم.

اما اونجوری ک میگن داخل اتیش بسوزی نیس.

🤭نمدونم چه حکمتیه هروقت میام سایت،این تیکه شعر مدام تو ذهنم اکو میشه:سرزمییییینِ عجایب،کی غایبه کی حاضر😑😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاخدا.اینهمه از معاد تو قرآن گفتن ینی چی بهشت و جهنمی وجود نداره

عزیزم اعتقاد تو مال خودته اینکه تو چیزی و خوندی قبول کردی دلیل نمیشه منم مجبور شدم خوندم به عقل و شعور من منطقی در بیاد فرق من و شما در تفکر و مکاشفه و تحقیق شما فقط دوست داری یه چیزی بخونی قبول کنی  من نه 

این دنیا برای توبه س و جبران چون اونجا نتیجه فقط اعلام میشه و هر کس میره سی خودش یکی جهنم یکی بهشت ت ...

جهنم واقعا چر از آتیش؟

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
مگر شما از وجود بهشت و جهنم صد درصد مطمئنی که از حرف من نا مطمئن قرار نیست بعدش چیزی باشه هر چقدر زن ...

هیچ منافاتی با هم ندارند....

وجوب وجود معاد یک امر عقلیه...اگر طبق حرف شما بهشت و جهنمی وجود نداشته باشه تکلیف ظلمی مثل کشتار دست جمعی چیه؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
به نظر من که همون قاتل و دزد هم خدا ممکنه ببخشه. خدا خییییییلی مهربونه.

پس چرا از بچگی توی گوشمون خوندن میریم جهنم و اونجا پر از آتیش هست و...؟

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
جهنم واقعا چر از آتیش؟

چون اتیش پاک میکنه

ادامای گناهکار میرن که پاک بشن ولی خیلی دردناکه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
مگر شما از وجود بهشت و جهنم صد درصد مطمئنی که از حرف من نا مطمئن قرار نیست بعدش چیزی باشه هر چقدر زن ...

اگه از نظر عقلی به این مسئله نگاه کنیم پس مظلوم در برابر ظالم چی میشه؟  ممکنه یکی لذت رو تو ازار و اذیت دیگری ببینه ، ممکنه بخاطر قدرت حق چندین نفر رو پایمال کنه و زور مظلوم به اون ظالم نرسه .ظالم بمیره تمام یا مظلوم بمیره تمام؟ ..پس این با موازون "عدل" در تناقضه 

تو این جهان ذرات ریز تا درشت با نظم و دقیق ب طور دقیق ب وجود اومدن برای چی؟  در بین این همه نظم ، خلقت انسان فقط بی نظمه؟  ...

یک نفر تمام عمر تلاش میکنه خوبی کنه و شرش به کسی نرسه یک نفر بقیه براش مهم نیست ، این دونفر یک جور پایان میبابند؟ 

از لحاظ دینی هم در همه ادیان اعتقاد به حسابرسی وجود داره  و از لحاظ اسلامی بهشت و جهنم در قران تایید شده و.قران یک کتاب معمولی نیست ! 

اونطوری ک جهنمو تعریف میکنن نیست.از نظر من جهنم نتیجه و بازخورد اعمال بدمونه .وارد یه بعد دیگه از زن ...

همون اتش شایدهمیشه نباشه ولی بازخورد کارای بدمونه ک ممکنه زیادباشه،کرج ماازچیزی خبرنداریم فقط خودش میدونه

کی گفته بیشترمون میریم بهشت؟کسی ک نمازنمیخونه روزه نمیگیره میره بهشت؟حتی اگرم بهترین آدم باشه

فقط خدا میدونه ولی.نماز و روزه حق الله هسن.اگه یه نفر همیشه به بقیه لطف داشته باشه گناهی نکنه ک بقیه آزرده شن خودش خیلیه.الان همه مینالن از اینکه خیلیا عبادت میکنن ولی بقیه رو آزار میدن حق الناسو خدا نمیبخشه