2777
2789
عنوان

بعد از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 2054 بازدید | 218 پست
عزیزم دلیل نمیشه هرکی نماز میخونه بدی کنه اونی ک بدی کنه بدیش نمازشوبی ارزش میکنه ولی دلیل نمیشه اون ...

من اینو نگفتم در جواب کسایی ک میگن فقط با نماز و روزه میشه بهشت رف میگم نمیشه گف فقط بااین دوتا.منم اصلا این حرفو نزدم نمیدونم چرا نی نی سایت حالت تهاجمی دارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ منافاتی با هم ندارند.... وجوب وجود معاد یک امر عقلیه...اگر طبق حرف شما بهشت و جهنمی وجود نداشته ...

خوب دلیل سکوت انسان به ظلم دلیل اصلی مورد ظلم قرار گرفتن هست وقتی چشمتو بروی حق و حقیقت ببندی بهت ظلم میشه ولی اینکه سکوت کنی و منتظر بشی یه خدایی اون دنیا حقتو بگسره ولی این دنیا اصلا محلت نزاره قابل باور نیست ما انسانها با اعتقاد به داشتن خرد . تفکر . تعقل . شعور هنوز نمیتونیم برای حق و حقوق خودمون بجنگیم که یه انسان یا یه عده ی قلیل به یه عده کثیر ظلم کنن

بله منم موافقم.کاری به حرف روحانیون ندارم میگم زندگی بعد از مرگ باید وجود داشته باشه نمیشه ک نباشه.ا ...

واقعا موضوع پیچیده ایه قضیه زندگی بعد از مرگ و خیلی جنجالی. من هم شخصا اعتقاد چندانی ندارم چون به مختار بودن انسان معتقد نیستم چون فکر میکنم شخصیت انسان از محیط و وراثت و مجموع اتفاقاتی که براش میفته شکل میگیره که کاملا خارج از اختیاره. البته عقیده آدم خیلی تغییر میکنه در طول زندگی

من اینو نگفتم در جواب کسایی ک میگن فقط با نماز و روزه میشه بهشت رف میگم نمیشه گف فقط بااین دوتا.منم ...

ن من منظوره بدی نداشتم،منم منظورم همین بود،شاید خودت با عصبانیت خوندی عزیزم 🤔😜

واقعا موضوع پیچیده ایه قضیه زندگی بعد از مرگ و خیلی جنجالی. من هم شخصا اعتقاد چندانی ندارم چون به مخ ...

آره اینام خیلی دخیله.من اون دنیارو به این شکل ک بقیه ترسناکش میکنن تصور نمیکنم.خدا مارو آفریده اگه دوسمون نداش میتونس به یه اشاره مارو از بین ببره بنظرم مرگ انقدا ک میگن ترسناک نیس ینی امیدوارم

آره اینام خیلی دخیله.من اون دنیارو به این شکل ک بقیه ترسناکش میکنن تصور نمیکنم.خدا مارو آفریده اگه د ...

منم امیدوارم. انسان موجود بدبختیه نباید پایانش اونقدرام که میگن تلخ باشه

جهنم و آتیش

بابا کی جهنمو بولد کرده؟ دین اسلام دین رحمته این همه آیه درباره ی بخشندگی خدا داره؟ اصن میدونی لقب پیامبر رحمت للعالمینه...یعنی پیامبر رو خدا فرستاده که برای همه ی خلایق رحمت و خوبی و خوشبختی بیاره..خب چرا ما باید فکر کنیم که دین ما فقط میخواد مارو بترسونه؟! 

خوب دلیل سکوت انسان به ظلم دلیل اصلی مورد ظلم قرار گرفتن هست وقتی چشمتو بروی حق و حقیقت ببندی بهت ظل ...

حرف بنده این نبود...عرض کردم به دنبال حق و حقوق رفتن و جلوی ظلم ایستادن منافاتی با وجود بهشت و جهنم نداره‌

به عنوان مثال بفرمایید تکلیف کسی که با ساخت بمب اتم جان هزاران نفر رو گرفته و روی چندین نسل اثر گذاشته چیه؟این هزار نفر کجا هستند که حقشون رو بگیرند؟

بر فرض که چنین شخصی اعدام بشه، اما یکبار اعدام در برابر هزاران مرگ عدالته؟

از طرف دیگه جزای خیر کسی که جانش رو به خاطر نجات چند نفر از دست میده چیه؟کجا باید نتیجه این ازخود گذشتگی رو ببینه؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خدا دلش برامون نمیسوزه میندازمون داخل آتیش؟ مگه نمیگن خدا خیلی بخشنده‌ست،پس چرا میریم جهنم؟ بنظر م ...

خداازاونی ک ما فک میکنیم بخشنده تره،واسه همین توبروگذاشته میدونی ک هربارتوبه کنی خداهمه ی گناهاتومیبخشه،بجزگناهای کبیره،اون دزداهم اگه توبه کنن میبخشه خیلی ازچیزا ازنظره خدا گناهه ولی ماانجام میدیم ولی فک میکنیم کاره بدی نکردیم،

تو قران خوندی یه لحظه پیش خودت فکر نکردی شاید من یهودی یا مسیحی یا دین دیگه ایی باشم ؟؟ حالا شما خون ...

من به شخصه دختر مذهبی نیستم عقاید شماهم محترمه امایه سوال از

شماکه میگی بعدمرگ هیچ دنیای دیگه ای نیست...

خدا میل به غذا،آب،هوا،مسکن،نیازبه امنیت،عدالت،ازدواج وووو رو درانسان قرار داده درکنار همه این ها یه حس به نام حس نیاز به جاودانگی روهم درانسان قرارداده کاری به این حس جاودانگی ندارم الان وای برای رفع نیازمون به غذاوهواوآب و...راه برطرف کردنش رو برامون قرارداده چطورمیشه راه برطرف شدن نیاز حس جاودانگی رو واسمون قرارنداده باشه؟؟؟!!!