2777
2789
عنوان

بعد از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 2054 بازدید | 218 پست
بابا کی جهنمو بولد کرده؟ دین اسلام دین رحمته این همه آیه درباره ی بخشندگی خدا داره؟ اصن میدونی لقب پ ...

منظور من بعضی مذهبیون و معلمهای پرورشی مدارس بودن که جهنم و قهر خدا رو بولد کردن نسبت به رحمتش و مهربونیش

خوب دلیل سکوت انسان به ظلم دلیل اصلی مورد ظلم قرار گرفتن هست وقتی چشمتو بروی حق و حقیقت ببندی بهت ظل ...

بله در جایی که بتونی از حقت دفاع کنی اگه بشینی ترسو نامیده میشی ولی همیشه شرایط اینطور نیست 

شما یک مردی رو تصور کن که به دختربچه ها تجاوز میکنه مسلما دختر بچه ی ترسیده و کم زور قدرت دفاعی کمی داره این بچه ممکنه بمیره و تموم بشه ، تکلیف اون مرد چیه ؟ 

، قدرت شعور و انتخاب اون بچه بهش کمکی نمیتونه بکنه چون طرف مقابل زور و قدرتش بیشتره ... 

اون مرد ممکنه به دخترهای دیگه هم تجاوز کنه و فقط یک بار اعدام بشه و بمیره ولی تکلیف اون زندگی هایی که از اون بچه ها گرفته شد چی میشه؟  اسیب های روحی و طبعات بعدش چی ؟ ...این بچه چطور میتونه حقش رو بگیره ؟  

اگه با مرگ تموم میشیم ایا عقلانیه که سرنوشت اون بچه و اون مرد در یک حد پایان پیدا کنه ؟  

ضمن اینکه در مسیحیت و یهودیت و زرتشت هم اعتقاد به جهان بعد مرگ وجود داره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه هستم و سعی میکنم باشم شما هم به امید بهشت و جهنم باشید بلکه خوشبخت شوید 

شما بنظر مادی گرا میاین و به روح اعتقادی ندارین...از دیدگاه مادی گرایانه بنظرم حرفتون درسته اما ما معتقدیم که حقیقت انسان از روح تشکیل شده و این روح مدتی در کالبد جسم خواهد بود.

بابا کی جهنمو بولد کرده؟ دین اسلام دین رحمته این همه آیه درباره ی بخشندگی خدا داره؟ اصن میدونی لقب پ ...

آیات بهشت و جهنم دقیقا به یک اندازه و مساوی هستند...خدای رحمان، جبار، عزیز، منتقم و...هم هست.

یکی از روش های تربیتی هم ایجاد خوف و هشدار عاقبت امر هست.

البته فراموش نشه که خدا تنها نتیجه خودمون رو نشون میده نه بیشتر...هدف خدا انتقام گیری از ما نیست.ما در قیامت باطن اعمالمون رو مشاهده میکنیم

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
آیات بهشت و جهنم دقیقا به یک اندازه و مساوی هستند...خدای رحمان، جبار، عزیز، منتقم و...هم هست. یکی ا ...

من روایت زیاد خوندم که تعداد بهشتیان بیشتر از جهنمی هاس. و اینکه بهشت 8 تا در داره جهنم 7 تا.

همیشه هستم و سعی میکنم باشم شما هم به امید بهشت و جهنم باشید بلکه خوشبخت شوید 

خوبه ک همیشه هستین.ایمان به معاد وآخرت نشونه این نیس ک ما تلاش نمیکنیم اتفاقا ایمان به معاد باعث میشه تلاش آدم بیشتر شه چون میدونه بعدشم هس و زندگی میکنه قرار نیس تموم شه.ممنون از  آرزوت.

بله در جایی که بتونی از حقت دفاع کنی اگه بشینی ترسو نامیده میشی ولی همیشه شرایط اینطور نیست  ش ...

اگه اجازه بدین منم یه سوال از شما بپرسم. دلیل اینکه اون مرد متجاوز شده چی میتونه باشه؟ آیا ضمانتی هست که اگه خود ما با همون شرایط محیطی و موروثی و زندگی اون مرد به دنیا میومدیم جور دیگه ای میشدیم؟

من روایت زیاد خوندم که تعداد بهشتیان بیشتر از جهنمی هاس. و اینکه بهشت 8 تا در داره جهنم 7 تا.

این بحث خلود در جهنمه...بله خلود و جاودان در جهنم بسیار بسیار کمه اما هر کسی که گناه کرده باشه اول با عذاب پاک میشه و بعد وارد بهشت میشه.

بهشت جایگاه نفوس پاکه 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
حرف بنده این نبود...عرض کردم به دنبال حق و حقوق رفتن و جلوی ظلم ایستادن منافاتی با وجود بهشت و جهنم ...

خوب دلیل سکوت خیلی باعث میشه یه نفر بمب بسازه یه عده بی گناه دیگه رو نابود کنه و این سکوت انسان و چشم پوشیش به مسایل و مشکلات دور و بر خودشه که باعث نابودی خودش میشه و قرار نیست چون یک نفر مشکل روانی داره انتظار داشته باشی در این دنیا اگر تاوان ندید حتما در اون جهان بعد مثل جهنم به مجازاتش برسه اگر توجه  کنی اکثر انسلنهای ظالم تحت سلطه دین و با لباس دین دارن قتل و جنایت و ظلم میکنن و با وجود تعالیم دینیشون اصلا تغییری در اخلاق و رفتارشون ایجاد نشده و ترس از اخرت چرا منعشون نکرده بلاخره اگر طبق گفته شما همه ادیان به وجود بهشت و جهنم اعتقاد دارن دنیای کوتاه فانی رو به اخرت ابدی فروختن 

اگه اجازه بدین منم یه سوال از شما بپرسم. دلیل اینکه اون مرد متجاوز شده چی میتونه باشه؟ آیا ضمانتی هس ...

اره هست،شاید ۵۰درصدر ب محیط ربط داشته باشه بقیش دسته خوده ادمه مگه هرکی ب بجایی رسیدن همه شرایطشون عالی بود؟اگه طرف آدم خوبی باشه باید ازاطرافش درس بگیره 

از جایی خوندی؟منم دوس دارم بیشتر بدونم

بله میتونید جواب تمام سوالاتتونو خیلی واضح و دقیق پیدا کنید اگر یکم فقط بدون تعصب . تخیل . ترس و عادت تحقیق کنید من جوابهای دندان شکن با مدرک دارم جهت پاسخ دادن به دوستان ولی خوب بخاطر جو امنیتب و و دست به گذارش زدن بعضی از دوستان 🤣🤣 و بلاک شدن حقیقتش اینجا دست و بالم بسته هست 

اگه اجازه بدین منم یه سوال از شما بپرسم. دلیل اینکه اون مرد متجاوز شده چی میتونه باشه؟ آیا ضمانتی هس ...

دلایل زیادی هست مثل پدوفیلی یا شهوت پرستی ...

ایا دلیل موجه ، کار اون مرد رو توجیح میکنه ؟ 

به اون مرد حق داده میشه ؟ 

دلیل فرق ادم های درست و شهوت ران در کنترله نفسه و این برای ضمانت دلیل مهمیه ...

چی دلیلی از نظر شما برای توجیح کار اون مرد مناسبه؟ 

و گناه اون بچه ، در برابر شرایط متجاوز چیه؟ 

بله میتونید جواب تمام سوالاتتونو خیلی واضح و دقیق پیدا کنید اگر یکم فقط بدون تعصب . تخیل . ترس و عاد ...

بیخی هرکی عقاید خودشو داره

🤭نمدونم چه حکمتیه هروقت میام سایت،این تیکه شعر مدام تو ذهنم اکو میشه:سرزمییییینِ عجایب،کی غایبه کی حاضر😑😂