👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم حیوانات هم جفت گیری میکنن حتی درگیر هم میشن جهت جفتگیری و تولید مثل میکنن و غذا میل میکنن و لا ...
حیوان میل به جاودانگی نداره و. اینایی ک شما میگین مربوط به جاودانگی نیس بلکه به صورت غریزی اینکارارو انجام میده.هدف والاییم نداره به یه مرحله رسید دیگه تمومه.ولی آیا همه ما انسان ها تا یه مرحله خاص میریم جلو؟همه میدونن ذات آدمی بی نهایت طلبه.اصلا با حیوون و گیاه قابل قیاس نیس.اونا بهشون این برنامه داده شده.ولی ما حق داریم انتخاب کنیم ک میخایم چجوری باشیم به چ اهدافی برسیم
دین جایگزین قانون نشده.همه جوامع قوانین خودشونو هنوز هم دارن.دین منشا زمینی نداره قانون برای راحتی آدماس و آدما به وجودش آوردن همیشه م نواقصی داره اصلا قابل قیاس نیس
کی گفته کارامون غیراختیاریه،کسی ک نادان باشهوچیزی ندونه باکسی ک خودشوزده ب نفهمی فرق داره این همه را ...
من میتونم تا ابد سوال بپرسم که خارج از حوصله ست. خب چی باعث میشه یکی نفهم باشه و یکی خودش رو بزنه به نفهمی؟؟ همه اینا ریشه در شخصیت داره. شخصیتش باعث میشه که خودش رو بزنه به نفهمی شخصیتی که دست خودش نیست و تابع محیط و وراثته. وجود قدرت اختیار از ابتدای زندگی بشر یه بحث فلسفی ابتدایی و همچنین عمیقه که هنوز جواب قطعی و اثبات شده ای نداره. از نظر علمی هم همینطور
بعد یه سوال..اینایی که دین اسلام بهشون نرسیده یا اینایی که دیوونه اند عقل ندارن یا مثلا اینایی که قب ...
به دیوانه و مجنون که حرجی وارد نیست و تکلیفی نداره
اطفال هم همینطور...چون ثواب و عقاب برای کسی هست که تکلیفی به گردن داره.اگر انجام بده نتیجه اش رو میبینه و اگر سرپیچی کنه عذاب میبینه.
به کسی هم که آوازه اسلام نرسیده اگر جاهل قاصر باشه عذاب نمیشه.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
عزیزم درسته جرم و جنایت هست این بخش به اموزش . محیط . شرایط اشخاص ربط داره اگر توجه کنی در کشورهای ف ...
عزیزم من نگفتم دین ضامن جنایته
از شماپرسیدم از نظر شمایی که مرگ پایان هست و.میمیریم و تجزیه میشیم انگار که اصلا نبودیم ، حساب کتاب کسی که تجاوز کرده ، با تجاوز شده به چه صورت خواهد بود !
بهشت و جهنمی در کار نیست، بهشت و جهنم تو همین دنیاست، وقتی بمیری مردی دیگه، مگر شما موقع تولد همه چی یادته که بعد مرگ یادت باشه، وقتی بمیری مردی دیگه تموم میشی هیچ میشی باخاک یکسان
98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔
ببین دلیل نمیشه ی عده یی ک تولباس دین کاره بدمیکنن بندازین کردن دین اونا هم ادمن حتما تواون دنیا تاو ...
خوب شما که دین داران ریا کار و توجیح میکنید که انسان هستند یعنی طبق غریزه عمل کردن و تعالیم و اموزشهای دینی تاثیری تداشته روشون حالا من با عقل و درک و شعور سایز خودم فهمیدم قانون فراتر از دین چون اگر از قانون میترسیدم دزد . قتل . اختلاس و تجاوز و ... نمیکردم مثلا شما میدونی جریمه نبستن کمر بند انقدره اگر دوست نداشته باشی هم بخاطر قانون رعایت میکنی حالا بگن اقا هر کس کمربند نبست انشالله جهنم بره سرب داغ تو ماتحتش کنن شما حدس بزن کدوم دسته بیشتر رعایت خواهند کرد
من میتونم تا ابد سوال بپرسم که خارج از حوصله ست. خب چی باعث میشه یکی نفهم باشه و یکی خودش رو بزنه به ...
من اصلاموافق نیستم کی گفته شخصیت هرکسی دست خودش نیست ما توی جامعه ییم پس اگه اینطوریه بایدشخصیت هممون مثله هم باشه؟چرا طرز فکرادم باهمه فرق داره؟شماک میگی وراثتیه چراتوخانواده برادرمیشه دزد خواهرمیشه معلم؟چون طرز فکراشون متفاوته ودرنتیجه شخصیتشون متفاوته