2777
2789
عنوان

بعد از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 2054 بازدید | 218 پست
و باز هم سوال. چی باعث میشه که یکی فرد با اراده ای باشه و یکی نه چی غیر از همون محیط و وراثت. دیگه ج ...

نفس انسان باعث میشه.نفسی که خودش رو زده به نفهمی 

انسان موجودیست دارای قدرت تفکر و اختیار....میتونه رذائل رو دور کنه و کنار بگذاره.

تاکید دارید روی وراثت و محیط!پس تکلیف این موارد هم مشخص کنید... حضرت رسول که در محیط پر ظلم و جاهلیت عربستان ظهور کردند و جلوی ظلم ایستادند.عموی ایشون از کفار بزرگ مکه بودند.هم محیط و هم ژن خطا داشتند اما پیامبر بر عکس رشد کردند.

در ضمن شما نظر روانشناسان و فلاسفه بزرگ و مطرح که روی انسان مطالعه داشتند دقیقا مخالف حرف شماست

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یه چیزی بگم و تمام 

هاوکینگ ب آخرت اعتقادی نداشت 

و نیوتون مذهبی بود 

حالا نیوتون ب احتمال صفر درصد و هاوکینگ به احتمال ۵۰ درصد از عقاید خودشون پشیمون هستن 

اون دوستی ک گفتن کلی ادله علمی و منطقی دارن ظاهرا اعتقادی ب خدا ندارن..میتونم ی پیج فلسفی معرفی کنم ک کاملا عقلانی خدا رو اثبات میکنه بدون حرفای تکراری 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر شما ، چطور میشه از یک خانواده خوب و درستکار یک بچه ی خلف کار تربیت بشه؟  از یه خانواده ...

انسان کد های ژنتیکی داره که با ترکیب این کدها و انتقال به جنین باعث به وجود امدن انسان جدیدی میشه  طبیعت و انسانها در حال حرکت به سمت تغییر فیزیکی و ساختاری و رفتاری هستن و قرار نیست مثلا بگیم یه پدری درس خونده دکتر سده رفتارهای ناهنجار غیر اجتماعی نمیکنه ولی در خفای خودش انسان مریض روحی یا روانی نیست یا مادر اون بچه به ظاهر سالم و موجهه در خفا انسانی بسی بد رفتار و روانی نبوده بلاخره ما ظاهر زندگی بقیه رو میبینیم درون انسان و خفای افراد رو نمیبینیم که اون بچه به قول شما ناهنجار یا ناخلف در میاد ولی در اصل این بچه ریشه در ژن پدر و مادرش داشته و داره 

من زياد به بعد از مرگ خودم فكر نميكنم چون واقعا زندگيه ي خاصي. ندارمو كسي رو ازاري نميدمو سرم تو لاك خودمه ولي برام جالبه اخر عاقبت اونايي كه مال اين مردمو خوردن و اصلا به هيچ جاشون نيست چي سر ماها دارن ميارن چي ميشه...

بر فرض اگه رفتیم بهشت تا کی اونجا هستیم ؟

میلیاردها سال ؟

یکم وحشتناکه حتی اگه بهشت باشیم .

ی لحظه تصور کنید تا کی اونجا ؟

همسرهامون چی میشند ؟

بر فرض اگه یکی دوبار ازدواج کرده باشه و همسرش فوت کرده باشه اون دنیا با کی میره ؟

بعضی وقت ها این سوالا میاد توی ذهنم 

همیشه البته

انسانیت دین خاصی ندارد , همینکه در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم , دروغ نگویم , کلک نزنیم و دلی را نشکنیم , سوء استفاده نکنیم , حقی را نا حق نکنیم , یعنی انسانیم
انسان کد های ژنتیکی داره که با ترکیب این کدها و انتقال به جنین باعث به وجود امدن انسان جدیدی میشه &n ...

پس چرا در دوقلو های تک تخمکی   و هم سان که از تقسیم یک تخمک تشکیل شدن تفاوت رفتاری وجود داره ؟ 

اونها که از یک پدر و مادر و از یک ژن وراثت میگیرین و در یک محیط بزرگ شدن چرا شخصیت های شبیه ب هم ندارند؟ 

عزیزم حیوانات هم جفت گیری میکنن حتی درگیر هم میشن جهت جفتگیری و تولید مثل میکنن و غذا میل میکنن و لا ...

حیوونا خواسته هاشون فقط درحد غریزه هست میل به جاودانگی احساس والایی هست که فقط در انسان هاست حیوونا بیشتر براساس تجربه کردن وحدس و آزمایش به نتیجه ای میرسن برای ادامه دادن زندگی مثلا راههای آزمون وخطا،شرطی شدن فعال،شرطی شدن کلاسیک و...

تفاوت اصلی انسان وحیوون هم عقل هست نه زیاده خواهی انسان 

حیوونا قادرنیستن مثل انسان برج های آسمون خراش،هواپیما،کشتی،کامپیوترووووبسازن 

حیوان میل به جاودانگی نداره و. اینایی ک شما میگین مربوط به جاودانگی نیس بلکه به صورت غریزی اینکارارو ...

شما از درخت بیشتر عمر میکنی .. از فیل . از خیلی موجوادت زنده دنیا بیشتر زنده نمیمونی ولی اینکه انقدر قاطع مطمئنی اهو از دست شیر فرار میکنه دلیلش چی مثلا دنبال بازی میکنن اهو اگر باخت شیر میخورتش عزیزم بقا در تمام موجودات وجود داره علم جدید ثابت کرده حتی گیاهان احساس دارن . گاو و گوسفند زمان سربریده شدن دچار چنان ترس و استرسی میشن که گوشتشون پر از هورمون استرس میشه خوب اگر انقدر بی تفاوت بودن چه دلیلی داره فرار کنن یا بترسن ؟؟ شما مثلا زبان ژاپنی بلد نیستی میتونی بگی من زبونشون نمیفهمم پس اونا زبان نفهم و بی اسحاس هستن و درکی از دنیا ندارن 

خوب شما که دین داران ریا کار و توجیح میکنید که انسان هستند یعنی طبق غریزه عمل کردن و تعالیم و اموزشه ...

خوب مسلماهردو ولی یکی مثله شماک ب اخترت باور نداری باقانون ماهاباهردو،این طرز فکره

ولی اصلا قانون با دین قابل مقایسه نیست قانون برای ی کشوره ک هرجا یجورقانونه ولی دین واسه کل جهانه ک تغییرناپذیر دین چیزایی ک گفته ک توقانون نیومده،شاید این یکی ازشباهتاشون این باشه ک بالاخره جریمه میشن و تاوان میدن