royaybaghegi مدیر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 53 پست سلام خانما با بی بی چک کی فهمیدین باردارین؟من زمان باکیت پررنگ اقدام کردم امروز دوروز قبل پری بی بی منفی بود یعنی امیدی نیس؟ السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین 1399/05/21 | 10:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غزل73 عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 15661 مال شما خیلی کمررنگ بود؟ چندم اقدام داشتین؟ اولش کمرنگ بود، بعد که خشک شد یکم پررنگ تر شد۴،۵ماه عزیزم.اینجوری بود اولش پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
royaybaghegi مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 اولش کمرنگ بود، بعد که خشک شد یکم پررنگ تر شد ۴،۵ماه عزیزم. اینجوری بود اولش بعد اینکه پنج روز گذشت اینطوری شد قبلشم زدین ک منفی باشه؟ السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین
غزل73 عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 15661 بعد اینکه پنج روز گذشت اینطوری شد قبلشم زدین ک منفی باشه؟ آره عزیزم. نه قبلش نزدم، چون همش فکر میکردم پریود میشم. این همون اولشه که زدم بعد که خشک شد پررنگ تر شد. فرداشم یکی دیگه زدم کامل پررنگ شد پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
royaybaghegi مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 آره عزیزم. نه قبلش نزدم، چون همش فکر میکردم پریود میشم. این همون اولشه که زدم بعد که خشک شد پررنگ تر ... انشاالله بسلامتی گلم السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین
royaybaghegi مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 زود زدی چندروز بعد پری باید زد اخه من تخمگذاریم اقدام داشتم و هفده روز میگذره😔 السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین
samiirraaaa عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 576 چندروز بعد پری باید زد اخه من تخمگذاریم اقدام داشتم و هفده روز میگذره😔 ۶ الی ۱۴ روز بعد تخمک گذاری تازه لانه گزینی هست و و چهار پنج روز بعدش تو ادرار و با بی بی چک مشخص میشه
samiirraaaa عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 576 ۶ الی ۱۴ روز بعد تخمک گذاری تازه لانه گزینی هست و و چهار پنج روز بعدش تو ادرار و با بی بی چک مشخص می ... چون از زمان لانه گزینی تازه هورمون بتا ترشح میشه اول هم تو خون
royaybaghegi مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 چون از زمان لانه گزینی تازه هورمون بتا ترشح میشه اول هم تو خون مرسی عزیزم از راهنماییت یعنی هنوز امیدی هس؟ السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین