2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 53 پست
گلم اقدامت چجوری بوده؟ یه شب در میون؟ چند شب اقدام داشتی؟

نه عزیزم من تو ماه رمضون حامله شدم اصلا امید نداشتم که باردار شم واسه همین هر وقت میتونستم اقدام داشتم مثلا هفته ای دوبار ولی یه شب درمیون نبود

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بر عکس بعضیا ک تخمک گذازیشون ۱۴ یا۱۶ روز قبل پریوده تخمک گذاری من نزدیک پریودم بوده واس همین دیر نشو ...

انشاالله بسلامتی عزیزم واس منم دعا کن

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
وای خدا یعنی نیستم دوسال انتظار خیلی سخته که😔 انشاالله بسلامتی واس فندوقت صلوات فرستادم

مرسی عزیزم آره واقعا انتظار سخت بود

ولی ان شالله تو همین ماه حامله باشی

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
علائم که همون علائم پریودی بود  نه خیلی کمرنگ بود اولش کا اصلا دیده نمیشد فکر کردم توهم زدم 😁

منم امروز زدم ی هاله ی خییییلی کمرنگ داشت ک پررنگ نشد فک میکنم توهمه😔

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
منم امروز زدم ی هاله ی خییییلی کمرنگ داشت ک پررنگ نشد فک میکنم توهمه😔

خب برو آزمایش بده منم رفتم آزمایش دادم دیدم مثبته ان شاء الله برای تو هم مثبت باشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مرسی عزیزم آره واقعا انتظار سخت بود ولی ان شالله تو همین ماه حامله باشی

انشاالله من زدم ی هاله خیییلی کمرنگ بود وپررنگم نشد فک میکنم توهمه😔

خب برو آزمایش بده منم رفتم آزمایش دادم دیدم مثبته ان شاء الله برای تو هم مثبت باشه

نه میترسم بی بی چک اینقد زد ت ذوقم دیگه تحمل ازمایش منفی ندارم خیلی ب بو حساس شدم و سینه درد دارم اما ناامیدشدم پاک

میتونه ازبارداری باشه😍

ن عزیزم...مث هرماه قبل پری شکمم داره قاروقور میکنه

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من۵روز بعد موعدم زدم، هاله کمرنگ داشت. قبلشم نزدم، صبور بودم😁😁

مال شما خیلی کمررنگ بود؟

چندم اقدام داشتین؟

نه میترسم بی بی چک اینقد زد ت ذوقم دیگه تحمل ازمایش منفی ندارم خیلی ب بو حساس شدم و سینه درد دارم ام ...

منم نامید بودم کاملا فکر نمیکردم مثبت شه حالا چند روز صبر کن اگر پریود نشدی باز بی بی چک بزن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
منم نامید بودم کاملا فکر نمیکردم مثبت شه حالا چند روز صبر کن اگر پریود نشدی باز بی بی چک بزن

باش عزیزم انشاالله باشم واسم دعا کن کاش نمیزدم حالم گرفته شد