royaybaghegi مدیر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 53 پست سلام خانما با بی بی چک کی فهمیدین باردارین؟من زمان باکیت پررنگ اقدام کردم امروز دوروز قبل پری بی بی منفی بود یعنی امیدی نیس؟ السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین 1399/05/21 | 10:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهرزاد_قصه_هاااااام عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 13491 گلم اقدامت چجوری بوده؟ یه شب در میون؟ چند شب اقدام داشتی؟ نه عزیزم من تو ماه رمضون حامله شدم اصلا امید نداشتم که باردار شم واسه همین هر وقت میتونستم اقدام داشتم مثلا هفته ای دوبار ولی یه شب درمیون نبود اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
پریناز۷۸۸۹ عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 6057 چقدردیر علائم نداشتی؟ علائمم شبیه پریود بود مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎
royaybaghegi مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 بر عکس بعضیا ک تخمک گذازیشون ۱۴ یا۱۶ روز قبل پریوده تخمک گذاری من نزدیک پریودم بوده واس همین دیر نشو ... انشاالله بسلامتی عزیزم واس منم دعا کن السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین
شهرزاد_قصه_هاااااام عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 13491 وای خدا یعنی نیستم دوسال انتظار خیلی سخته که😔 انشاالله بسلامتی واس فندوقت صلوات فرستادم مرسی عزیزم آره واقعا انتظار سخت بودولی ان شالله تو همین ماه حامله باشی اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
royaybaghegi مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 علائم که همون علائم پریودی بود نه خیلی کمرنگ بود اولش کا اصلا دیده نمیشد فکر کردم توهم زدم 😁 منم امروز زدم ی هاله ی خییییلی کمرنگ داشت ک پررنگ نشد فک میکنم توهمه😔 السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین
غزل73 عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 15666 من۵روز بعد موعدم زدم، هاله کمرنگ داشت. قبلشم نزدم، صبور بودم😁😁 پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
royaybaghegi مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 علائمم شبیه پریود بود انشاالله بسلامتی واس منم دعا کن السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین
پریناز۷۸۸۹ عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 6057 انشاالله بسلامتی واس منم دعا کن چشم عزیزم مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 51079 منم امروز زدم ی هاله ی خییییلی کمرنگ داشت ک پررنگ نشد فک میکنم توهمه😔 خب برو آزمایش بده منم رفتم آزمایش دادم دیدم مثبته ان شاء الله برای تو هم مثبت باشه بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
royaybaghegi مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 مرسی عزیزم آره واقعا انتظار سخت بود ولی ان شالله تو همین ماه حامله باشی انشاالله من زدم ی هاله خیییلی کمرنگ بود وپررنگم نشد فک میکنم توهمه😔 السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین
royaybaghegi مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 خب برو آزمایش بده منم رفتم آزمایش دادم دیدم مثبته ان شاء الله برای تو هم مثبت باشه نه میترسم بی بی چک اینقد زد ت ذوقم دیگه تحمل ازمایش منفی ندارم خیلی ب بو حساس شدم و سینه درد دارم اما ناامیدشدم پاک السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین
من_بزودی_مادر_میشوم عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 30867 میتونه ازبارداری باشه😍 ن عزیزم...مث هرماه قبل پری شکمم داره قاروقور میکنه من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
royaybaghegi مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 من۵روز بعد موعدم زدم، هاله کمرنگ داشت. قبلشم نزدم، صبور بودم😁😁 مال شما خیلی کمررنگ بود؟چندم اقدام داشتین؟ السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 51079 نه میترسم بی بی چک اینقد زد ت ذوقم دیگه تحمل ازمایش منفی ندارم خیلی ب بو حساس شدم و سینه درد دارم ام ... منم نامید بودم کاملا فکر نمیکردم مثبت شه حالا چند روز صبر کن اگر پریود نشدی باز بی بی چک بزن بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
royaybaghegi مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 منم نامید بودم کاملا فکر نمیکردم مثبت شه حالا چند روز صبر کن اگر پریود نشدی باز بی بی چک بزن باش عزیزم انشاالله باشم واسم دعا کن کاش نمیزدم حالم گرفته شد السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین