2777
2789
عنوان

عمل لیزیک

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 52 پست
ببخشید اینو دکتر بهتون گفته؟ یا دیدید اطرافتون؟ 

تووگوگل خوندم ولی یکبار از یه دکتر پرسیدم گفت موردی نداره انجام بده باز از یک دکتری که مدام میرفت کنگره امریکا گفت حیفه انجام نده وتو سنه کم ممکنه برگرده و تا چندسال دیگه چیزای جدید میاد و نیازی به عمل شاید نباشه حالا نمیدونم تاچه حدددسته 

❤❤❤❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببخشید اینو دکتر بهتون گفته؟ یا دیدید اطرافتون؟ 

دخترعموم ۱۵ ساله عمل کرده وقتی ۲۱ سالش بود بعدش دوبار هم باردار شده فعلا ک اوکی هست

یه صلوات واسه اینکه نی نی مو سالم بغلم بگیرم بفرستید
تووگوگل خوندم ولی یکبار از یه دکتر پرسیدم گفت موردی نداره انجام بده باز از یک دکتری که مدام میرفت کن ...

فقط قرنیه چشم نازک میشه همین ولی ارزششو داره

یه صلوات واسه اینکه نی نی مو سالم بغلم بگیرم بفرستید
فقط قرنیه چشم نازک میشه همین ولی ارزششو داره

اره خیلی ارزش داره من که از عینک متنفرم نمیدونم چرا ولی انگار زیبایی صورتما میگیره اصن تاحالا روز مره نزدم موقع تلویزیون گاها میزنم یا تو کلاس میزدم 

❤❤❤❤
تووگوگل خوندم ولی یکبار از یه دکتر پرسیدم گفت موردی نداره انجام بده باز از یک دکتری که مدام میرفت کن ...

من میخواستم عمل کنم تمام آزمایش‌ها وهم انجام دادم بچم کوچیک بود... باز دوباره باردارشدم الان دوتا بچه کوچیک دارم ولی توی برنامم هس عمل کنم خیلی دوسدارم 12سال لنز گذاشتم دیگه خسته شدم الان یکساله عینک میزارم بدم میاد از عینک... 

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
من میخواستم عمل کنم تمام آزمایش‌ها وهم انجام دادم بچم کوچیک بود... باز دوباره باردارشدم الان دوتا بچ ...

منم خیلی بدم میاد الان دیگه خیلی خوبه مطمینن برنمیگرده انشالله زوتر عمل کنی وهروز که چشماتا بازمیکنی همه جارو زیباتر از قبل ببینی خیلی حسه خوبیه 

❤❤❤❤
منم خیلی بدم میاد الان دیگه خیلی خوبه مطمینن برنمیگرده انشالله زوتر عمل کنی وهروز که چشماتا بازمیکنی ...

انشالله همچنین برای شما 🤲

مرسی از دعای خوبت ❣️

شماهم هرچی زودتر عمل کنی ای خدا یعنی میشه بدون عینک ولنزو... همه جارو خوب دید 

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
عزیزم ببخشید میشه بگید چند سالگی عمل کردید چند بود نمره چشمتون استیگمات بود یاضعیفی و اینکه چرا برگش ...

نوزده سالگی ، نمره چشمم حدود پنج. ضعیف بود ، شاید چون زود عمل کردم باز ضعیف شد. البته خیلی سالم گذشته . الان مثل اولش نیست اصلا نمیشه گفت برگشته ، فقط کمی ضعیف شده . بهرحال عمل خوبیه . الانم خیلی احتیاج به عینک ندارم برا همین نگرفتم ولی خودم متوجه میشم ضعیف شده 

نوزده سالگی ، نمره چشمم حدود پنج. ضعیف بود ، شاید چون زود عمل کردم باز ضعیف شد. البته خیلی سالم گذشت ...

خداروشکر که بازم ضعیفیه زیادی نداری ممنوننننننم عزیزدلم  انشالله همیشه با چشمای قشنگتون زیبایی های دنیارا زیبا ببینید ❤❤❤❤

❤❤❤❤