تووگوگل خوندم ولی یکبار از یه دکتر پرسیدم گفت موردی نداره انجام بده باز از یک دکتری که مدام میرفت کنگره امریکا گفت حیفه انجام نده وتو سنه کم ممکنه برگرده و تا چندسال دیگه چیزای جدید میاد و نیازی به عمل شاید نباشه حالا نمیدونم تاچه حدددسته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تووگوگل خوندم ولی یکبار از یه دکتر پرسیدم گفت موردی نداره انجام بده باز از یک دکتری که مدام میرفت کن ...
من میخواستم عمل کنم تمام آزمایشها وهم انجام دادم بچم کوچیک بود... باز دوباره باردارشدم الان دوتا بچه کوچیک دارم ولی توی برنامم هس عمل کنم خیلی دوسدارم 12سال لنز گذاشتم دیگه خسته شدم الان یکساله عینک میزارم بدم میاد از عینک...
عزیزم ببخشید میشه بگید چند سالگی عمل کردید چند بود نمره چشمتون استیگمات بود یاضعیفی و اینکه چرا برگش ...
نوزده سالگی ، نمره چشمم حدود پنج. ضعیف بود ، شاید چون زود عمل کردم باز ضعیف شد. البته خیلی سالم گذشته . الان مثل اولش نیست اصلا نمیشه گفت برگشته ، فقط کمی ضعیف شده . بهرحال عمل خوبیه . الانم خیلی احتیاج به عینک ندارم برا همین نگرفتم ولی خودم متوجه میشم ضعیف شده