2777
2789
عنوان

عمل لیزیک

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 52 پست
اهان من فک میکردم اختیاری هستش عدر میخوام چندسالگی عمل کردید قبل از 27 اخه میگن بعد از 27 بهتره انجا ...

من 24عمل کردم، 20 ب بالا عمل میکنن

میشه برا کساییکه در انتظار نی نی هستن ی صلوات بفرستیدممنونم❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

پس منم میتونم  والا تحمل ندارم بزارم برا چندساله دیگه اونموقع که دیگه اخرای جوانیمه  هرچه ...

آره بابا راحت میشی لذت از دنیا میبری 😂😂من نمره چشمم 4بود همش میباس عینک بزنم خسته شده بودم

میشه برا کساییکه در انتظار نی نی هستن ی صلوات بفرستیدممنونم❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد 
آره بابا راحت میشی لذت از دنیا میبری 😂😂من نمره چشمم 4بود همش میباس عینک بزنم خسته شده بودم

اره واقعا خسته شدم منکه عینکم نمیزنم حتی خیلی سختمه اصن از هیچ چیزی اونجور که باید لذت نمیبرم چهره  ادمارا هم تشخیص نمیدم ازدور انشالله همیشه زیبایی های دنیارا با لدت تمام با چشمان قشنگتون ببینید ممنونم ❤❤❤❤

❤❤❤❤
اره واقعا خسته شدم منکه عینکم نمیزنم حتی خیلی سختمه اصن از هیچ چیزی اونجور که باید لذت نمیبرم چهره & ...

آره واقعا منم همینطور بودم، توام زود عمل کن راحت شی، مرسی عزیزم همچنین

ممنون حتما انجام میدم گداشتم سنم از 21 بگذر که بعدش برم ❤❤❤

ب امید خدا ❤️😘