2777
2789
برای خورش من پوستش میکنم خردش میکنم. یعد سرخ میکنم. گوشت رو هم میپزم. بعد کدوهای سرخ شده رو میزارم توی آب گوشت که پخته و یه مقدار شکر هم میریزم و میذارم که جا بیفته.
من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
بزارش تو یه قابلمه دو تا لیوان اب بریز توش با اتیش کم بزار بپزه و در قابلمه رو بزار تا پوستش نرم بشه
بعد با چنگال رو پوستش بکش اگه راحت بلند شد یعنی نرم شده
بعد برش می داری زیر اب سرد می گیری و پوستش رو می کنی و از وسط نصفش می کنی و تخماش رو خالی می کنی
بعد یه خورده خوردش میکنی میزاریش تو قابلمه با یه خورده اب و یک قرص سوپ
تا نرم بشه همینوکه نرم شد یا با مخلوط کن یا با چنگال لهش می کنی و یه مقدار کم توش شیر میریزی و اماده است
کدو حلوایی برای از بین بردن انگل روده هم خیلی عالیه

روزی که گذشت هیچ از او یاد مکن ...........فردا که نیامدست فریاد مکن .........
برنامده و گذشته بنیاد منه .............حالی خوش باش و عمر بر باد مکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته تخم هاشو حتما دربیار بعد این کارهایی که گفتم انجام بده
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...
نحوه قرار گیری کدوها هم طوری که طرف پوست کدو باید بالا باشه و قسمت بی پوست باید کف قابلمه چیده بشه و ردیف بیاد بالا.............
امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...
نه مرسا جون من که با این روش درست می کنم خیلی دوسش دارم..................
البته آش کدو هم باهش درست می کنند.......
گلی جون من این ته دیگش رو بلد نبودم
اما الان ازت یاد گرفتم
ممنون

روزی که گذشت هیچ از او یاد مکن ...........فردا که نیامدست فریاد مکن .........
برنامده و گذشته بنیاد منه .............حالی خوش باش و عمر بر باد مکن
خواهش می کنم خانمی جان......ولی زیر برنج اینو نمی ذارن ها.......... همین جوری توی قابلمه می ذارند بعد از ظهر می خورند بعضی ها هم به عنوان شام می خورند چون مثل یه غذای کامله..........
منم تا حالا زیر برنج امتحان نکردم حالا یه بار می ذارم ببینم چی می شه
مرسا کجا زندگی می کنی؟؟؟؟ تهران؟؟؟
من لبو رو ترشی می ذارم ...........شلغم هم اصلا مصرف نمی کنم بدم میاد ازش