برای خورش من پوستش میکنم خردش میکنم. یعد سرخ میکنم. گوشت رو هم میپزم. بعد کدوهای سرخ شده رو میزارم توی آب گوشت که پخته و یه مقدار شکر هم میریزم و میذارم که جا بیفته.
بزارش تو یه قابلمه دو تا لیوان اب بریز توش با اتیش کم بزار بپزه و در قابلمه رو بزار تا پوستش نرم بشه بعد با چنگال رو پوستش بکش اگه راحت بلند شد یعنی نرم شده بعد برش می داری زیر اب سرد می گیری و پوستش رو می کنی و از وسط نصفش می کنی و تخماش رو خالی می کنی بعد یه خورده خوردش میکنی میزاریش تو قابلمه با یه خورده اب و یک قرص سوپ تا نرم بشه همینوکه نرم شد یا با مخلوط کن یا با چنگال لهش می کنی و یه مقدار کم توش شیر میریزی و اماده است کدو حلوایی برای از بین بردن انگل روده هم خیلی عالیه
روزی که گذشت هیچ از او یاد مکن ...........فردا که نیامدست فریاد مکن ......... برنامده و گذشته بنیاد منه .............حالی خوش باش و عمر بر باد مکن
نحوه قرار گیری کدوها هم طوری که طرف پوست کدو باید بالا باشه و قسمت بی پوست باید کف قابلمه چیده بشه و ردیف بیاد بالا............. امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم
خواهش می کنم خانمی جان......ولی زیر برنج اینو نمی ذارن ها.......... همین جوری توی قابلمه می ذارند بعد از ظهر می خورند بعضی ها هم به عنوان شام می خورند چون مثل یه غذای کامله..........