2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 110 پست
چله زیلرت عاشوراو دعای توسل  دعای باطل السحر رو از توی مفاتیح بخوانید

فدات

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

سلام عزیزم اول از همه بگم که صرف ازدواج‌مهم‌نیس دعا کن اول ان شاالله یک مرد با ایمان و خوش اخلاق نصیبت بشه به این نیت چله بردار   من خودم از سوره ی طه حاجت گرفتم یعنی ۴۰ روز سوره طه خوندم    روز ۲۳ خانواده همسرم‌زنگ زدن البته اینم‌بگم قبلش کلا خیلی واسه ازدواجم دعا میکردم و نماز واینا میخوندم   حس میکنم این دیگه تیر آخر بود 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=150053475]کسی هم دوست داری یا فقط دلت  فقد دوس دارم متاهل شم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
باید بیرون بری که دیده بشی روابط اجتماعیتو ببر بالا ارتباطاتت رو بیشتر کن مثلا بشینی کنج خونه کسی نم ...

بله درسته ولی تو این اوضاع کرونا جایی نیست

سلام عزیزم اول از همه بگم که صرف ازدواج‌مهم‌نیس دعا کن اول ان شاالله یک مرد با ایمان و خوش اخلاق نصی ...

خوشبخت شی عزیزم تو زندگیت واسه منم دعا کن 

و افرین که میخوای زود ازدواج کنی ازدواج توی سن پایین خوبه

اره ولا 

سلـــــــــــــــــــــام خانم گل 

سنت اصلا برام مهم نیست ..حتی اگه ۱۲ سالت یاشه😊

..خب گلم منم قصد ازدواج دارم

خواستگار دارم ولی خوب نیستن😉

برا همین شروع کردم یه چله ای گرفتم به نیت ازدواج زود و سالم 

خب گلم 

اول با توکل بر خدا

چله سوره طه

چله سوره فتح

چله زیارت عاشورا و دعا عهد

ختم ذکر صلوات

چله سوره ال یاسین

ختم سوره یس 

..و توسل به اهلبیت

حتما جواب میگیری😉😍

یاد امد آن شعری که نوشت:                      پشت هر کوه بلند🍀سبزه زاریست پر از یاد خدا😍 و در آن باغ 🌴 کسی میخواند : که خدا هست و خدا هست و خدا هست و خدا هست😊
فقط اونایی که میگن زوده باباجان از نظر تو زوده! شاید اسی اینقدر عاقل و بالغ شده که فکر میکنه الان ...

ولا حرف حساب زدی فدات شم 

اسی چله زیارت عاشورا بردار و از خدا مردِ خوب و اهل‌زندگی بخواه ..

فدات شم چشم 

سلـــــــــــــــــــــام خانم گل  سنت اصلا برام مهم نیست ..حتی اگه ۱۲ سالت یاشه😊 ..خب گلم م ...

ممنون عشقم خوشبخت شی