2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 110 پست
والا این مشکل خیلی از مجرداست چرا چون پسرای ۲۷ساله میرن بچه سیزده ساله میگیرن ـ شانس بعضیاست ربطی ب ...

☹☹☹☹دقیقا

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هیچوقت خواستگار نداشتم هرکی میومد میرفت چون خواهر کوچیکم ازم سر بود....خواهرم ازدواج کرد منم هیچ خواستگاری نداشتم قبلش هم به خاطر خواهرم حداقل کسی میمومد.ولی خواهرم ازدواج کرد ۴سال تنها بودم دعا و اینا زیاد خوندم نماز نشد بیخیال شدم دیگه ناامید شدم دور ورمون هم دخترا ۱۶ ۱۷۱۸ سالگی ازدواج کردن منو به چشم سن بالا نگاه میکردن خدا ازشون نگزره من حتی از ازدواج خوشم نمیومد و حس میکردم وقتش نیس ولی دیگه از نگاهای دیگران خسته شده بودم ...یه پسر از فامیلامون باش شوخی داشتم از من ۵ سال کوچیکتر بود باش چت میکردم بعصی اوقات اون ازم پرسید چرا ازدواج نمیکنی بش گفتم زوده گفت پ چرا همه ازدواج کردن نه تو خیلی بزرگ شدی و...دلم شکست بعد یه هفته شوهرم اومد و دهن همه رو بست شوهرم خیلی خوشگل و خوش استیل بود خدا دهن همه رو جرررررررررررررر داد

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
خواهش میکنم فقط صدقه و نماز اول‌وقت و ترکِ گناه خیلی تأثیر داره

مرسی عزیزم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ممنون عشقم خوشبخت شی 

خواهش میکنم گلم

..ان شاءالله شما هم خوشبخت بشی😍😘

یاد امد آن شعری که نوشت:                      پشت هر کوه بلند🍀سبزه زاریست پر از یاد خدا😍 و در آن باغ 🌴 کسی میخواند : که خدا هست و خدا هست و خدا هست و خدا هست😊
ممنونم‌چشم دعاگو یم    ان شاالله شماهم خوش بخت وعاقبت بخیر بشی ❤❤❤❤

فدات 

منم هیچوقت خواستگار نداشتم هرکی میومد میرفت چون خواهر کوچیکم ازم سر بود....خواهرم ازدواج کرد منم هیچ ...

خداروشکر خوشبخت شی 

نماز شب  نماز امام زمان

ممنونم

یه چیزی بهت بگم 

تمام دعاها و چله ها وتوسل ها واسطه ی فضلند

ولی مهم تر از اون ایمان به خداو قدرتشه

هیچ وقت برای امتحانه خدا چله نگیر یا دعا نخون ،خدارو امتحان نکن ،بهش یقین داشته باش ،بدون که برآورده کننده ی دعاهات خداست و وقتی قولش رو بهت داده قطعا برآورده اش می کنه 

منم هیچوقت خواستگار نداشتم هرکی میومد میرفت چون خواهر کوچیکم ازم سر بود....خواهرم ازدواج کرد منم هیچ ...

خوشبحالت منم شرایطم مث توعه دارم دق میکنم دیگ یعنی ی کسایی ازدواج میکنن ک از خانواده و شرایط و قیاف و تیپ نصف منم نیستن

در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد
[QUOTE=150053475]کسی هم دوست داری یا فقط دلت  فقد دوس دارم متاهل شم

من ۴۰ روز دارم سوره احزاب و طه میخونم خواستگار میاد اما اونی ک میخوام نیستن نمی دونم زندگی ما چی میشه منم همسن خودتم 

یه چیزی بهت بگم  تمام دعاها و چله ها وتوسل ها واسطه ی فضلند ولی مهم تر از اون ایمان به خداو ق ...

ممنون عزی زم انشالله 

من ۴۰ روز دارم سوره احزاب و طه میخونم خواستگار میاد اما اونی ک میخوام نیستن نمی دونم زندگی ما چی میش ...

عزیزم انشالله خوشبخت شی