2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چله ی دعای توسل بگیر 

مرسی فدات شم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
خوشبحالت منم شرایطم مث توعه دارم دق میکنم دیگ یعنی ی کسایی ازدواج میکنن ک از خانواده و شرایط و قیاف ...

من خوش قیافه و خوش اندام نیستم چرا دروغ قدم ۱۵۲هست وصورتم خیلی نحیفه هرکار کردم تپل نشد چیزی بنام گونه ندارم و نداشتم حتی بابت صورتم کلی حرف خوردم خدا ازشون نگزره بیشعورا ۱۰برابر سن منو دارن بهم میگن چرا اینقد لاغری معتادی.عوضیا پاک تر من کسی نبود از ۱۹ سالگی نماز شب میخوندم تمام شب رو عبادت میکردم هیچ جا نمیرفتم سروسنگین بودم نیشم اصن باز نبود مث بقیه....دخترای دور ورم میخوردن و میخوابیدن و خوش گزرانی میکردن من کارم شده بود فقط عبادت مث پیرزنا فقط واسه همه دعای عاقبت بخیری میکردم ....و در جواب پاکدامنیم فقط این چرت و پرتا رو تحویلم میدادن...یکی خدا ازش نگزره بم گفت چند سالته گفتم۱۹ بم گفت دیگه ۲۰ بشی رفتی رو به سقوط بادستش اشاره میکرد حرکت سقوط رو یعنی ترشیده شدی و بیشتر میشی....حالا چوبشو خورده دخترش سنش رفت بالا هیچکس نبردش فکرنکنم هم این حرفشو یادش باشه چون من قلبم شکست یادمه

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
الانم دارم چله حدیث کسا میگیرم میدونم خدا آدمی ک میخان بالاخره سر راهم قرار میده ولی میترسم آخه به خ ...

😂😂😂

بابا این چه حرفیه 

گرونی واسه نسل ماها دیگه عادی شده

همین الآنش توی همین شرایط کرونا میدونی چندتا مجلس عروسی برگزارشده ،اصلا دلیل اصلی بازشدن تالارها این بود که مردم داشتن توی خونه جشن میگرفتن و هیچ کنترلی نبود گفتن تالارهارو باز کنید هم فضا بزرگتره هم نظارت بهتره،

ازدواج نیاز بشره 

هرچقدرم بالا برن پایین بیان نمیشه انکارش کرد

حالا یه خورده عروس و دوماد باید ساده تر بگیرن

😂😂😂😂😂😂 خدایا،لایک داری

بااینکه الان ازدواج کردم و خوشبختم  ولی اینو بادل شکستی نوشتم دوران مجردیه تلخی واسم ساختن

منم هیچوقت خواستگار نداشتم هرکی میومد میرفت چون خواهر کوچیکم ازم سر بود....خواهرم ازدواج کرد منم هیچ ...

وقتی اخرشو خوندم جیگرم حال اومد 

خدا بزرگه و صلاح کارو میدونه 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

دور اطرافم ب سن ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ میگفتن ترشیده.من ۲۴ سالگی دیگه قسمتم شد.یبار مادر بزرگم نشسته بود من بودمو دختر خالم ...دختر خالم خیلی خوشگله و خواستگار خیلی داشت ولی من خیلی ریز بودمو هیچکس به عنوان یه دختر بالغ و دم بخت نگاه نمیکرد البته خوشگل هم نبودم دلیلش این بود بیشتر ....مادربزرگم گفت خوب دخترا شما بزرگ شدید باید سنگین باشید ان شالله قسمتتون باز بشه ازدواج کنید هرکدوم هم ازدواج نکرد باید پاکدامن باشه و خدارو داره😂😂😂😂منظورم بامن بود

وقتی اخرشو خوندم جیگرم حال اومد  خدا بزرگه و صلاح کارو میدونه

دقیقا بخت و قسمت هر کسی خدا نوشته .....هیچ کس نمیتونه به زور به چیزی برسه....

دور اطرافم ب سن ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ میگفتن ترشیده.من ۲۴ سالگی دیگه قسمتم شد.یبار مادر بزرگم نشسته بود من ...

عزیز دلم خوشبخت بشی الهی منم مشکلم بی بی فیس بودنمه

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
اره حرف مردم خیلی بده  کاش یاد بگیریم به ما چه؟

خیلی دلم شکست حتی مادرم بم رحم نکرد بامن مث یه اضافه رفتار میکرد الان یاد گذشته افتادم گریه ام گرفت....مادر با سرکوفتی بام رفتار میکرد جلو همه بم بی احترامی میکرد من شخصیت سروسنگینی داشتم اگه کسی میزد تو گوشم چیزی نمیگفتم عاقلانه رفتار میکردم بچه بازی و کولی بازی بلد نبودم....میخواستم بعدازظهرا واسه خودم غذا بکشم بم میگه دست نزن زن برادرت الان بیدار میشه یه چی بزار براشون در صورتی که قابلمه پرغذا بود و من ناهار نخورده بودم....😢یا صبح میخواستم صبونه بخورم میگفت بزار برا زن برادرت الان بیدار میشه ....مامانم دیگه واسم هیچی نمیخرید نوار بهداشتی حتی نمیخرید برام منم خجالتی بودم اصن مغازه نمیرفتم تو عمرم پارچه میزاشتم وقتی پریود میشدم😢و خیلی چیزای دیگه......😢😢😢😢😢

عزیز دلم خوشبخت بشی الهی منم مشکلم بی بی فیس بودنمه

ممنون گلم ..ان شالله بهترین و پاکترین مرد بیاد و خوشبختت کنه.آمین یارب العالمین

خیلی دلم شکست حتی مادرم بم رحم نکرد بامن مث یه اضافه رفتار میکرد الان یاد گذشته افتادم گریه ام گرفت. ...

😢😢😢😢😢😢😢

دلم گرفت 

بعد از ازدواجتون چی؟ رفتار مادرتون تغییری نکرد؟