سلام خوبین خانوما لطفا اگه میشه راهنماییم کنید و هر کسیم میخواد مسخره کنه یا حرف بی ربط بزنه نیاد من خیلی دوس دارم خواستگار برام بیاد و ازدواج کنم و عروس شم ولی اصلا یه خواستگارم ندارم میشه بگین چیکار کنم چه ختمی چه چله ای هر چی بلدین که بهم کمک میکنه برام بگین
الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
خدل نکنه عزیزم انشالله ی ادم کامل سر راهت بیاد نمازتو اول وقت بخون این ذکر بگو واقعا به خدا نزدیک سو خدا خیلی قسنگ حاجت روا میکنه فقط باید خالصانه باعشق با خدا حرف بزنی ازش بخوای
باید بیرون بری که دیده بشی روابط اجتماعیتو ببر بالا ارتباطاتت رو بیشتر کن مثلا بشینی کنج خونه کسی نمیاد سراغت بلکه واسطه ای باشه یا یکی که پسر داشته باشه و تو رو بشناسه و بخواد خودش انتخاب کنه برا پسرش... وگرنه الان تو دوره ای هستیم که پسرا اکثرا خودشون میبینن و خودشون انتخاب میکنن
حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔