2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 110 پست
انشالله به زودی زود عروس میشیم 

انشالله عزیزم

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو این اوضاع کرونا 

به هرحال خواستگار داشتن نتیجه دیده شدنه... به نظرت الکی چله بگری یهو از آسمون قراره خواستگار بیاد؟؟؟ایشالا کرونا هم بره به زودی

حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی
فدات شم خوشبخت شی انشالله 

خدل نکنه عزیزم انشالله ی ادم کامل سر راهت بیاد نمازتو اول وقت بخون این ذکر بگو واقعا به خدا نزدیک سو خدا خیلی قسنگ حاجت روا میکنه فقط باید خالصانه باعشق با خدا حرف بزنی ازش بخوای

به هرحال خواستگار داشتن نتیجه دیده شدنه... به نظرت الکی چله بگری یهو از آسمون قراره خواستگار بیاد؟؟؟ ...

انشالله 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
خدل نکنه عزیزم انشالله ی ادم کامل سر راهت بیاد نمازتو اول وقت بخون این ذکر بگو واقعا به خدا نزدیک سو ...

مرسی عشقم فقد باید گفت بسم الله الرحمن الرحیم یا چیز دیگه ای 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

چله سوره طه...سوره اخزاب بنویس رو کاغد بزار تو کوزه در تنگ،بزار جای خونه که کسی نمیبینه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
نه فقط همینو باید بگی♥️

ممنونم 

چله سوره طه...سوره اخزاب بنویس رو کاغد بزار تو کوزه در تنگ،بزار جای خونه که کسی نمیبینه

فدات شم نوشتم ولی تو کوزه نزاشتم یه ظرف پلاستیکیه

باید بیرون بری که دیده بشی روابط اجتماعیتو ببر بالا ارتباطاتت رو بیشتر کن مثلا بشینی کنج خونه کسی نمیاد سراغت بلکه واسطه ای باشه یا یکی که پسر داشته باشه و تو رو بشناسه و بخواد خودش انتخاب کنه برا پسرش... وگرنه الان تو دوره ای هستیم که پسرا اکثرا خودشون میبینن و خودشون انتخاب میکنن

حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔