nnn777 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 861 عنوان پریودی 122 بازدید | 15 پست دوماه پریود نشدمجلوگیری داشتمبیبی چک هم منفی بودبه نطرتون قرص اورژانسی بخورم تا پریود بشم؟؟ 1399/05/20 | 16:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شلغم_خانوم عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 3128 زعفرون دم کن بخوراورژانسی ک عقب میندازع 💚🌻کاش تیکرم واقعی بشه
asmoan عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 3409 قرص اورژانسی بخوری پریود بشی ؟؟؟دیونه شدی؟بنظرم برو دکتر سونوگرافی رحم بده ...برات امپول و قرص هم مینویسه ...چجوری اینقدر بی خیالی ..دوماهه نشدی🤨😑 در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘
asmoan عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 3409 زعفرون دم کن بخور اورژانسی ک عقب میندازع نه اورژانسی سریه میشی ولی ی عالمه عوارض داره.....ال دی و اچ دی عقب میندازه در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘
شلغم_خانوم عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 3128 نه اورژانسی سریه میشی ولی ی عالمه عوارض داره.....ال دی و اچ دی عقب میندازه عاخه من یبار اورژانسی خوردم پریودمو چن روز انداخت عقب مثلا قرار بود ۲۶بشم ۴برج بعد شدم همه میگفتن بخاطر اورژانسیع 💚🌻کاش تیکرم واقعی بشه
asmoan عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 3409 عاخه من یبار اورژانسی خوردم پریودمو چن روز انداخت عقب مثلا قرار بود ۲۶بشم ۴برج بعد شدم همه میگفتن بخ ... اها ن ربطی نداره ....اتفاقا اورژانسی میخوری میگن باید بشی ....اگه نشی یعنی بارداری ...میگن حداقل روز بعد یا ۳ ید ۴ روز بعد باید بشی در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘
تومیتاج عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 195 ولا اورژانسی اسمش روشه به صورت سریع و اورژانسی پریود میشی😄 عقب نمیندازی
fatemehmoradi عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 1836 قرص اورژانسی بخوری پریود بشی ؟؟؟دیونه شدی؟ بنظرم برو دکتر سونوگرافی رحم بده ...برات امپول و قرص هم ... اخ اخ گفتی من مجردمولی یه روز ک اینوراونور میشه انقد عصبی میشمو نگران میشمسریعم میرم دکترو یه کوه ازمایش😐😂همیشه از دردم بمیرم دکتر نمیرم اما این یه موردو انقدر حساسم خدابزرگه😌
شلغم_خانوم عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 3128 اها ن ربطی نداره ....اتفاقا اورژانسی میخوری میگن باید بشی ....اگه نشی یعنی بارداری ...میگن حداقل روز ... عع مرسی ک اطلاع دادی بهم عزیزم 💚🌻کاش تیکرم واقعی بشه
asmoan عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 3409 اخ اخ گفتی من مجردم ولی یه روز ک اینوراونور میشه انقد عصبی میشمو نگران میشم سریعم میرم دکترو یه کو ... دقیقا منم ووقعا در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘
asmoan عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 3409 عع مرسی ک اطلاع دادی بهم عزیزم خواهش میکنم😂🤙من یسری خوردم تازه پریودمم تموم شده بود ...دوباره ۳ روز بعد شدم فکر کن ......🤣🤣🤣😕🤣😕🤣😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕 در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘
شلغم_خانوم عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 3128 خواهش میکنم😂🤙من یسری خوردم تازه پریودمم تموم شده بود ...دوباره ۳ روز بعد شدم فکر کن ......🤣🤣🤣😕 ... وای😂😂😂😂 💚🌻کاش تیکرم واقعی بشه