2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قرص اورژانسی بخوری پریود بشی ؟؟؟دیونه شدی؟

بنظرم برو دکتر سونوگرافی رحم بده ...برات امپول و قرص هم مینویسه ...چجوری اینقدر بی خیالی ..دوماهه نشدی🤨😑

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘
زعفرون دم کن بخور اورژانسی ک عقب میندازع

نه اورژانسی سریه میشی ولی ی عالمه عوارض داره.....ال دی و اچ دی عقب میندازه

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘
نه اورژانسی سریه میشی ولی ی عالمه عوارض داره.....ال دی و اچ دی عقب میندازه

عاخه من یبار اورژانسی خوردم پریودمو چن روز انداخت عقب مثلا قرار بود ۲۶بشم ۴برج بعد شدم همه میگفتن بخاطر اورژانسیع

💚🌻کاش تیکرم واقعی بشه
عاخه من یبار اورژانسی خوردم پریودمو چن روز انداخت عقب مثلا قرار بود ۲۶بشم ۴برج بعد شدم همه میگفتن بخ ...

اها ن ربطی نداره ....اتفاقا اورژانسی میخوری میگن باید بشی ....اگه نشی یعنی بارداری ...میگن حداقل روز بعد یا ۳  ید ۴ روز بعد باید بشی

قرص اورژانسی بخوری پریود بشی ؟؟؟دیونه شدی؟ بنظرم برو دکتر سونوگرافی رحم بده ...برات امپول و قرص هم ...

اخ اخ گفتی من مجردم

ولی یه روز ک اینوراونور میشه انقد عصبی میشمو نگران میشم

سریعم میرم دکترو یه کوه ازمایش😐😂

همیشه از دردم بمیرم دکتر نمیرم اما این یه موردو انقدر حساسم

خدابزرگه😌
اخ اخ گفتی من مجردم ولی یه روز ک اینوراونور میشه انقد عصبی میشمو نگران میشم سریعم میرم دکترو یه کو ...

دقیقا منم ووقعا

عع مرسی ک اطلاع دادی بهم عزیزم

خواهش میکنم😂🤙من یسری خوردم تازه پریودمم تموم شده بود ...دوباره ۳ روز بعد شدم فکر کن ......🤣🤣🤣😕🤣😕🤣😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕