2789
من 16 سالگی فقط فکر مدرسه بودم. آرزوای بسیار داشتم از 25 به بعد حس میکردم لزمه ازدواج کنم. خیلی کوچو ...

منم عاشق درسمم الآنم دارم میخونم میخوام یه معلم ریاضی بشم آروم پیش عشقم زندگیمو بکنم ترو خدا برام دعا کنید زودتر برم و دانشگاه هم قبول بشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 16 سالگی فقط فکر مدرسه بودم. آرزوای بسیار داشتم از 25 به بعد حس میکردم لزمه ازدواج کنم. خیلی کوچو ...

من مامانم دلیل اعصاب نداشتن بابا هم من می‌دونه میگه تو هستی ما کاری نمی‌کنیم این اعصاب ندارم اما نمی‌دونم عمه هام که همه دختر مجرد دارن اونا چکار میکنن

بستگی به خانواده هم داره من شوهرم خوبه ازادم تقریبا،ولی خونه پدرازادیم بیشتر بود مسئولیت نداشتم همیش ...

حس در آغوش کشیده شدن از طرف کسی که دوسش داری و منتظری تا بیای و ببینیش و ... به هزارتا شغل خوب می ارزه! البته واسه شوهری که شعور داره و مهربونه

من مامانم دلیل اعصاب نداشتن بابا هم من می‌دونه میگه تو هستی ما کاری نمی‌کنیم این اعصاب ندارم اما نمی ...

ینی تو هستی نزدیکی نمیکنن؟؟؟؟؟؟؟ مامان و بابات میگن؟؟؟؟؟؟؟ خوب تو یه ساعتایی خونه نباش با دوستات برو بیرون

ینی تو هستی نزدیکی نمیکنن؟؟؟؟؟؟؟ مامان و بابات میگن؟؟؟؟؟؟؟ خوب تو یه ساعتایی خونه نباش با دوستات برو ...

من همیشه تو اتاقمم اصلا بیرون نمیرمهمیشه هم خوابم بیرونم نمیزارن برم

ینی تو هستی نزدیکی نمیکنن؟؟؟؟؟؟؟ مامان و بابات میگن؟؟؟؟؟؟؟ خوب تو یه ساعتایی خونه نباش با دوستات برو ...

نزدیکی هم میکنن دقیقا هرشب خودم متوجه میشم اما میگه ما راحت نیستیم از سروکول هم بالا نمیریم میگه اضافه ای

تازه منو اذیت میکنن هیچی اینقدر به شوهرم تیکه میندازنبیچاره ماهی یکبار اونم یه ساعتها میاد زود میره

خب با اونا ک نیستی دیگ

من چون درس میخونم حق عقد ندارم الان صیغه باید تا سال بعد صبر کنم که وقتی ثبت نام دوازدهم کردم بعد عقد کنم که دیگه مجبور نشم برم مدرسه شبانه بابام خودش این شرط رو گذاشت حالا اینجوری بازی در اوردن

نزدیکی هم میکنن دقیقا هرشب خودم متوجه میشم اما میگه ما راحت نیستیم از سروکول هم بالا نمیریم میگه اضا ...

وا؟ بذار بگن خودتو بزن به بی خیالی! تورو اونا دعوت کردن به زندگی تا 18 سالگیت که قانونا باید تو خونه نگهت دارن. بقیه شو خدا کریمه! همون جنگولک بازیارو کردن که تو دنیا اومدی از یهو تو خونه شون که سبز نشدی! اصلا محل نده وظیفه شونه. درستو بخون بعد ی فرد مناسب پیدا کن آدرم درست حسابی ازدواج کن. اینا پدر و مادرتن از گوشت و پوستشونی شوهرت ولی غریبه س آدم نفهمی باشه میشه یه گاه له و لورده ت میکنه (چه جسمی چه روانی) اینارم هرگز به شوهرت نگو تو خونه اضافی بودمو اینا

من چون درس میخونم حق عقد ندارم الان صیغه باید تا سال بعد صبر کنم که وقتی ثبت نام دوازدهم کردم بعد عق ...

اهان عزیزم

کاش صیغه نمیکردین

صبرمیکردی تا پیشتو بخونی بعد یه مراسم عقد میگرفتین