2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شوهر اگه خوب باشه متاهلی هم خوبه،اگرنه خونه پدر صدالبته بهترع

خونه بابا بعد یه مدت آدم احساس اضافه بودن می‌کنه من شونزدع سالمه و آرزو دارم زودتر وسایلم جور بشه برم راحت بشم

متاهلی البته سختیای خودشم داره ولی وقتی یکیو واس خودخودت داری و کنارته و دوستت داره و دوستش داری ح ...

دقیقا خونه خودت خانم خونه خودتی با شوهرت خوش میکذرونی اجازه نمیگیری راحتی زندگی می‌کنی ولی مجردی اگر خونه بابا زندگی کنی اسیری اگر نه مجردی عالیه

من خودم قصد ازدواج نداشتم بعد تو سن دوازده سالگی اینقدر از طرف خانواده اذیت شدم که تصمیم گرفتم شوهر کنم بعدشم عاشق یکی شدم الانم دوساله نامزدم منتظرم کنکور بدم برن 

خونه بابا هم خوبه و من راحت بودم اما خونه شوهر یچیز دیگس 

من از خونه بابام راضی نیستم مامانم هی راحت نبودن خودشونو تو وجود من میبینن بقیه خانواده ها چکار میکنن تازه چندین تا بچه هم دارن من همش از خونه طرد میشم وهی میگن بزار برو 

خونه بابا بعد یه مدت آدم احساس اضافه بودن می‌کنه من شونزدع سالمه و آرزو دارم زودتر وسایلم جور بشه بر ...

بستگی به خانواده هم داره من شوهرم خوبه ازادم تقریبا،ولی خونه پدرازادیم بیشتر بود مسئولیت نداشتم همیشه کیفم پر پول بود.بنظرم دخترایی که شغل خوبی دارن خونه پدر موندن خیلی بهترههههه

خونه بابا بعد یه مدت آدم احساس اضافه بودن می‌کنه من شونزدع سالمه و آرزو دارم زودتر وسایلم جور بشه بر ...

من 16 سالگی فقط فکر مدرسه بودم. آرزوای بسیار داشتم از 25 به بعد حس میکردم لزمه ازدواج کنم. خیلی کوچولویی که