2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من هررر چی بچه تو فک و فامیل دیدم به محض اینکه راه افتادن دیگه ننشستن تو کالسکه.دو سالگی به بعدم این سه چرخه دسته بلندها میشینن

بنابراین منم ایرانی میگیرم

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
الان یه عده میان میگن دلیجان چیه بی کلاس ما کالسکه 50 میلیونی خریدیم😛😂

دلیجان بهتر از هر مدل خارجیه...یه عده گومپوز در کردن   رو دوست دارن 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

حالاپنجاه ملیونی یای ملیونی هیچ فرقی ندارن اوناازبسکه مغزندارن پنجاه میلیون میدن کالسکه منم خووم دلیحان گرفتم خوبه اتفاقن ولی متاسفان بچم نمیشینه داخلش

آخه واقعا کالسکه گرون به چه درد میخوره وقتی دو سال دیگه باید گذاشت کنار یا دربه در دنبال فروشش باشی؟

واقعا تازه اونم وقتی چندان استفاده نمیکنی

منم سالهای سال قبل دلیجان گرفتم تازه هر دوتا بچه هام هم استفاده کردن بعد دادم بیرون

من مدل هاش رو نمیدونم اون زمان نبود

اتفاقا این جدیدا چهارتا چرخ داره قیمتشون بالاست ولی زود میشکنن خیلی دیدیم

ولی دلیجان ۸ تا چرخ داره یعنی چهارتا جفتی خییییییلی خوبه به نظرم

خواهرم برا بچه اولش خرید بچه دومشم به فاصله کم اومد دنیا 

وقتی بزرگ شدن تقریبا یکی دوسال یکی سه سال جفتشون رو باهم میزاشت خیلی محکمه

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔
والا من هررر چی بچه تو فک و فامیل دیدم به محض اینکه راه افتادن دیگه ننشستن تو کالسکه.دو سالگی به بعد ...

این مدل مکس دلیجان برو ببین به نظرم کالسکه خوبی بود  خود فروشنده بین این و مدل راما  اینو خیلی پیشنهاد میکرد

بچه هایسوال من کالسکه ی دخترم پشت بمنه میبرمش بیرون ولی دیدم بعضیاکالسکه هاشون یطوریه بچه روبروی مام ...

میشع از شما هم روبرو بشه 

من ازم قدیمیه دلیجانه ولی راصیم ازش چه مسافرت ها و پیاده روی ها باهاش نرفتم بچمم میشینه توش تمام ملزوماتشم کندم راحتتره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹