2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 113 پست
اره خبر دارم ازش اون هیچ وقت ازدواج نمیکنه میگه نمیتونم به فکر یکی دیگه باشم این شوهر خواهر اشغال خد ...

وای چه قدر بد دارن به بهانه خراب نشدن زندگی خواهرت یه عمر عشق و محبت و زندگی تو رو خراب میکنن .. ینی واقعا اگه تو با عشقت ازدواج کنی . شوهر خواهرت طلاق میگیره ؟؟؟ 

وای خدای من این دیگه چه جور بشریه !!

میتونی با شوهر خواهرت حرف بزنی ؟ با چرب زبونی قانعش کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه قدر بد دارن به بهانه خراب نشدن زندگی خواهرت یه عمر عشق و محبت و زندگی تو رو خراب میکنن .. ینی ...

خیلی ادم عوضیه میگه من از این پسره بدم میات از شخصیتش خوشم نمیات گفتم مثل شخصیت تو که نیس چون بهتر از تو حسودی میکنی میگه خوب میکنم.اره طلاقش میده خواهرمو کتک زد به خاطر همین موضوع دعوای بزرگی شد 

اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین 
میدونم خیلی سخته 😔 لااقل اگه با عشقت حرف میزدی تحملش اسون تر میشد 

من نمیدونستم شوهر خواهرم اینقد حسوده خیلی زود عقد میکردیم قبل اینکه بفهمه ولی اون چون دید من نامزدم و صیغه محرمیت فقط خوندیم از فرصت سو استفاده کرد بخدا دوس دارم بکشمش که شاید دلم ارومشه 

میدونم خیلی سخته 😔 لااقل اگه با عشقت حرف میزدی تحملش اسون تر میشد 

اخه چه حرفی تا باهاش حرف میزنم گریه میکنه میگه اخه چه گناهی کردم که اینطوری شدم جلو همه فامیلام ابروم رفت گفتن همین غریبه ای که میخواستی خوب حالتو گرفت 

خیلی ادم عوضیه میگه من از این پسره بدم میات از شخصیتش خوشم نمیات گفتم مثل شخصیت تو که نیس چون بهتر ا ...

برو با شوهر خواهرت حرف بزن ... یکم لوسش کن و بگو هیشکی مثه شما نمیشه و فلان و از این جور چرت و پرتا 😑 

نمیفهمم اون چیکاره اس اه اعصابم خورد شد 😤

خواهدت باید وقتی کتکو خورد پا میشد میومد خونه اتون تا دیگه شوهرش از این غلطا نکنه ... طلاق بگیره بهتر از اینه با یه نفر که میزنه زیر یه سقف باشه .. 

چرا با عشقت حرف نمیزنی ؟ 

برو با شوهر خواهرت حرف بزن ... یکم لوسش کن و بگو هیشکی مثه شما نمیشه و فلان و از این جور چرت و پرتا ...

من از این شوهر خواهرم بدم میات متنفرم ازش تا باهاش صحبت میکنم بدی نامزدمو میگه بخدا یه روز میکشمش که دلم خنک شه بزار برم زندان اعدام بشم که دلم ارومشه نمیشناسیش عزیزم یه ادم اشغالیه دوبهم زنه 

ان شاالله یه چیزی بخوره تو سرش یکم ادم شه 🤦‍♀️

اینقد خورد بخدا خودش مغازه داره از وقتی که همه چیمو بهم زد خدا سرشاهده تمام روزیشو خدا ازشرفت یه پشه هم پر نمیزنه واسه مغازه اش همینجوری مثل فگرا مونده یه پول جیبی نداره اینقد بلا اومد سرش ولی ذاتش کثیفه به چشمش هم نیس 

من از این شوهر خواهرم بدم میات متنفرم ازش تا باهاش صحبت میکنم بدی نامزدمو میگه بخدا یه روز میکشمش که ...

حیف پای زندگی خواهر وسطه وگرنه باید پافشاری میکردی واسه عشقت ... چون بحث زندگی و اینده خواهرته نمیدونم چی بگم 😔

نامزدت گریه میکنه ؟؟ 

اره بخدا اینقد که گریه میکنه وقتی تصویری میزنه مثلا میخوام ارومش کنم تا باهاش حرف بزنم گریه میکنه میگه داغونم هرشب با گریه خوابم میبره من بیشتر اعصابم خراب میشه

اینقد خورد بخدا خودش مغازه داره از وقتی که همه چیمو بهم زد خدا سرشاهده تمام روزیشو خدا ازشرفت یه پشه ...

وقتی ذات خراب باشه هیشکی و هیچی نمیتونه درستش کنه 

ان شاالله خدا کمکت کنه و از یه راهی تو رو به عشقت برسونه 

از خودش بخواه اگه واقعا به صلاحتونه بهم برسین مطمئنم اگه صلاح باشه یه جوری شما رو بهم میرسونه که خودتم شوکه شی ❤

ان شاالله اون روز بیاد ... فقط از خدا بخواه فقططططططط 😊

حیف پای زندگی خواهر وسطه وگرنه باید پافشاری میکردی واسه عشقت ... چون بحث زندگی و اینده خواهرته نمیدو ...

اره یه کاری کرد که تو همین حال خانوادمو بگیره