2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 113 پست
هه چه قد شبیه منی 😑 وقتی عشقش ولش کرد اومد با من منم نمیخواستم دلش بشکنه با هم حرف زدیم و اون به ظا ...

جدیدا این داستانای زندگی ملت شده مثل فیلمای جم فکر کنم زیادی فیلم میبینن تاثیرگذاشته   

اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بمیرم برات . تو هم مثل من دلت شکسته... خیلی سخته امیدوارم خدا کمکت کنه و یه پسر خوب سرراهت قرار بگی ...

قضیه من واسه ۵ سال پیشه .. اره فدات شم منم دلم شکست حتی یاداوری اون روزام واسم عذاب اوره .. نمیتونستم درست نفس بکشم حس میکردم قلبم تو مشت یه نفره و محکم فشارش میده .. رانم کامل کبود شده بود داشتم سکته میکردم ... دوست داشتم برم یه جایی که فقط جیغ بزنم و خودمو خالی کنم ... اون روزا گذشت و اون پسرو فراموش کردم حتی متنفر شدم ازش 😊 چون با احساس پاکم بازی کرد .. خدا یه مرد واقعی رو بهم داد و الان دو ساله ازدواج کردیم .. خدا روشکر زندگیمون خوبه ❤

ان شاالله خدا بهترینا رو واست رقم بزنه ... بسپارش به خدا و زودتر ازش جدا شو چون لیاقت عشق تو رو نداره 😘

جدیدا این داستانای زندگی ملت شده مثل فیلمای جم فکر کنم زیادی فیلم میبینن تاثیرگذاشته    

حتما دلت نشکسته تا حالا 😊 خدا رو شکر عزیزم حق داری باور نکنی ❤سختی که من کشیدم هیشکی باور نمیکنه 

حتما دلت نشکسته تا حالا 😊 خدا رو شکر عزیزم حق داری باور نکنی ❤سختی که من کشیدم هیشکی باور نمیکنه&nb ...

اتفاقا من دلم به نحو احسن شکسته تاحالا هم دارم عذاب میکشم هرشب من شما رو نگفتم اون‌اقا رو گفتم که خیلی پست و نامرد فکر کرده زندگی مسخره است 

اتفاقا من دلم به نحو احسن شکسته تاحالا هم دارم عذاب میکشم هرشب من شما رو نگفتم اون‌اقا رو گفتم که خی ...

فک کردم منو میگی 🤭

اون که اره ولی خوب گذشت مهم این بود که بعدش فهمید چه کاری در حقم کرده که حتی وقتی دیگه فراموشش کرده بودم بازم پیام داد که منو ببخش و حلالم کن خیلی چیزا رو دارم از دست میدم ... ارزش فک کردنم نداره دیگه 😁

دلشکستن خیلی سختههههههه 😔

ان شاالله حال دلت خوب شه 😘

فک کردم منو میگی 🤭 اون که اره ولی خوب گذشت مهم این بود که بعدش فهمید چه کاری در حقم کرده که حتی وق ...

حالا بازم شما خوبه حداقل ازدواج کردی من نه دلم میات ازدواج کنم نه میتونم ادامه بدم خیلی داغونم   

فک کردم منو میگی 🤭 اون که اره ولی خوب گذشت مهم این بود که بعدش فهمید چه کاری در حقم کرده که حتی وق ...

انشالله همیشه خوشبخت شیی ن میدونم درکت میکنم مگه علکیه بااحساس یه نفر بازی کرد 

حالا بازم شما خوبه حداقل ازدواج کردی من نه دلم میات ازدواج کنم نه میتونم ادامه بدم خیلی داغونم &nbs ...

ولت کرده ؟؟؟ 

چرا ازش متنفر نمیشی ؟ با احساست بازی کرده 

زندگی کن و  شاد باش ... پیشرفت کن که غصه نداشتنتو بخوره 

ولت کرده ؟؟؟  چرا ازش متنفر نمیشی ؟ با احساست بازی کرده  زندگی کن و  شاد باش ... پی ...

ن عزیزم من شرایطم با شما فرق داره ازبس به در و دیوار و ملت گفتم خودم هم خسته شدم ن من از نامزدم چیزی دیدم نه اون از من ولی یه ادم حسود مثل شوهر خواهرم نامزدی ما رو بهم زد میتونی تاپیک منو بخونی نوشتم دردامو   

ن عزیزم من شرایطم با شما فرق داره ازبس به در و دیوار و ملت گفتم خودم هم خسته شدم ن من از نامزدم چیزی ...

تاپیکتو خوندم عزیزم ... هم تو دوسش داری هم اون پسر دوستت داره .. الان ازش خبری داری ؟؟؟ 

ببین یه دوستی دارم شرایطش مثه تو بود پسره خیلی خوب بود و هر دو عاشقانه همدیگرو میخواستن پسره چن بار اومد خواستگاری ولی پدر دوستم مخالف سرررررررسخت بود میگفت جنازه دخترمم بهت نمیدم 

ما میگفتیم دیگه بیخیال شو بابات راضی نیست ولی دوستم گفت عاشقشم نمیتونم زندگی بدون یوسف رو تحمل کنم ده ساااااال با هم بودن ده سال تحمل کردن تا بالاخره بابای دوستم راضی شد اونم نه رضایت کامل فقط وقتی دید دخترش همه خواستگارا رو رد میکنه و فقط اونو دوس داره و اون پسرم چن بار خواستگاری رفته بود با وجود اینکه پدره دوستم خیلی بی احترامشون کرد ولی با کوتاه نیومدن ❤

تو نباید کوتاه میومدی شوهر خووهرت کجای این زندگیه که دخالت میکنه !!! باید محکم میموندی پای عشقت حتی اگه نامزدیم بهم میخورد شما دوتا باید باز با هم میموندین و کاری میکردین تا رضایت بدن !! 

قضیه تو با من فرق داره ... پسره دوستت داره و تو هم دوسش داری پس واسه رسیدن به هم باید میجنگیدین نه اینکه راحت کنار بیای و بگی خدافظ 😑

تاپیکتو خوندم عزیزم ... هم تو دوسش داری هم اون پسر دوستت داره .. الان ازش خبری داری ؟؟؟  ببین ...

اره خبر دارم ازش اون هیچ وقت ازدواج نمیکنه میگه نمیتونم به فکر یکی دیگه باشم این شوهر خواهر اشغال خدا لعنتش کنه خیلی ادم پستیه اینقد آدم فرستادن خونمون و اینقد اصرار کردن اصرار که میکردن و میومدن من عذابم بیشتر میشد بیشتر خانواده ام لج میکردن گفتن اجیت طلاق میگیره بچه داره فلان تو میتونی بگذری اما اون نه گفتم به چه قیمتی من باید بگذرم گفتن تو میتونی خواستگار هم داری گفتم دوسشون ندارم خب ازشون متنفرم واقعا بعضی وقتا میزنه به سرم خودمو بکشم افسرده شدم بخدا اینقد قرص خوردم ولی چه فایده بیشتر دارم اذیت میشم اینا هم هرچقد باهاشون حرف بزنم دردامو بیشتر میکنن من مریضتر میشم 

تاپیکتو خوندم عزیزم ... هم تو دوسش داری هم اون پسر دوستت داره .. الان ازش خبری داری ؟؟؟  ببین ...

بخدا شبا خوابم نمیبره اگه هم با قرص بخوابم شبا با جیغ بیدار میشم همش خواب میبینم 

خواستگار که میات نمیدونم چطور میان مامانم میگه اره دخترم رازیه میان خونمون بعد جلو مردم بدی های نامزدمو میگه منم نمیام داخل ولی حرفاشو گوش میدم خیلی اعصابم خراب میشه هرروز شده خونمون دعوا سر همین موضوع