2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 113 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش بریده و دوخته. گفت به خانواده بگیم تفاهم نداریم و میخوایم جدا بشیم...گفت مهریه ات رو میدم که مه ...

ااای خداااا ببین دقیقا بگو ب همه ک چ اتفاقی افتاده فداکاری واسه همچین کسی فایده نداره مثلا ک چی بگی ک تفاهم نداشتیم

خودش بریده و دوخته. گفت به خانواده بگیم تفاهم نداریم و میخوایم جدا بشیم...گفت مهریه ات رو میدم که مه ...

هه چه قد شبیه منی 😑 وقتی عشقش ولش کرد اومد با من منم نمیخواستم دلش بشکنه با هم حرف زدیم و اون به ظاهر عشقشو فراموش کرده بود اما یه روز بهم پیام داد که عشقش برگشته و فهمیده که دوسش داره بهم گفت نمیتونم باهات باشم ... گفت حلالم کن و به کسی نگو باهات بودم اگه عشقم بفهمه بازم تنهام میزاره ... 

به معنای واقعی شکستمممممممم 😔

درکت میکنم با همه وجودم ... اینکه از طرف پسری طرد شی چه حسی داره انگار وجودت خالیه دستت به هیچ جا بند نیست و نمیدونی باید چیکار کنی ... 

ازش جدا شو چون لیاقتتو نداره ❤

تاوان این دلشکستن رو میده همون جوری که اون پسر تاوانشو داد 😘

مگه میشه چطوری؟ یعنی هر دوتون ازدواج کردین بعد جدا شدین و باهم ازدواج کردین؟؟؟؟خوب چرا از اول باهم ا ...

نه اون نکرد من کردم😑البته ب اجبار بعد برگشت بعد دوسال سمتم منم همچیو بهم زدم

😑منم دوباره برگشتم ب عشق اول دقیقا داستان شما ولی عزیزم تنها شرط موندن ی ادم تو رابطه دلشه اگ با تو ...

من اونو به زور نگه نمیدارم...یعنی الان حتی اگه خودش بیاد بگه اشتباه کردم من قبول نمیکنم دیگه دلم شکسته ازش

دوماهه