2777
2789
عنوان

یه سوال حقوقی

145 بازدید | 22 پست

سلام از دوستانی که از حقوق سر در میارن راهنمایی میخاستم اگر اطلاع دارید، لطفا راهنمایی کنید حتی شده با نظر کوتاه ...

پدرم با برادراش یه شرکت داشتن که شریک بودن و سالهای زیادی کار کردن با سهم های مساوی.

الان پدرم فوت شده و اونجور که انتظار میرفت سهم ما رو ندادن و حرفشون اینه که شرکت دیگه درامد خاصی نداره؛ میخان سر یه مبلغ کم سالانه توافق کنیم و دیگه بکشیم کنار ، در حالیکه میدونیم درامد خوب داره ...

ماهم قبول نکردیم و میخایم شکایت کنیم...

چقد طول میکشه شکایت نتیجه بده؟؟

اصلن چیزی دستمون و میگیره؟

در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود. میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند. ما دیر آمدیم، یا زود. هرچه بود بموقع نیامدیم. گذشت و بهتر که میگذرد....

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سلام ببین عزیزم هر شرکتی خودش اساسنامه داره برین ببینین اصلا شرکت و شرکتی هس با مسولیت محدوده یاچیزد ...

ممنون عزیزم

مسولیت محدود و توضیح میدی ینی چی؟

در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود. میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند. ما دیر آمدیم، یا زود. هرچه بود بموقع نیامدیم. گذشت و بهتر که میگذرد....

گلم جواب دادم پاک سد اینجا به نتیجه نمی رسی با وکیل برو جلو خیلی موارد هست قطعا شمام نمیدونی اساسنام ...

مرسی عزیزم

اساس نامه رو از کجا میتونم در بیارم ؟

اسم شرکتتون رو برن گوگل میاره اداره ثبت شرکت ها مدارک پدرت چیزی نیست ؟؟؟

گوگل میزنم میاره ولی اخه اساسنامه نیست که

مدارک پدرم متاسفانه دست اوناس

در مورد شما نیست

اساس نامه رو اون جایی که شرکت و ثبت کردن میدن؟

گوگل میزنم میاره ولی اخه اساسنامه نیست که مدارک پدرم متاسفانه دست اوناس

پس برو حتما اداره ثبت شرکتهای شهرتون ببین چ مدل شرکتیه چندتا سهام داره بابات ؟ و چجوریه بعدم برو مستقیم دفتر وکیل کدوم شهری؟

پس برو حتما اداره ثبت شرکتهای شهرتون ببین چ مدل شرکتیه چندتا سهام داره بابات ؟ و چجوریه بعدم برو مست ...

عزيزم مرسي از جوابت

شركت سهامي خاص هست اينو ميدونم . با وكيل صحبت كردم و ايشون گفتن كه توافق كنيد بهتره چون اين ادم ها چيزي نميدن ولي مبلغ توافق كم بود و قبول نكرديم

شکایت یکی دوسال طول میکشه و میدن کارشناسی و قطعا اگ درآمدش بیشتر باشه و مدرک و دلیل باشه ب نرخ روز ب ...

يكي دوسال خوبه ميترسيم زياد طول بكشه شكايتمون ارزشي نداشته باشه