2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 113 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هنوز عقد نکردی؟عزیزم بسپار به خدا و خودت جدا شو نه اینکه اون بخوادت ولت کنه الانم بزنگ تکلیفتو روشن ...

عقدیم. اینجا نامزدی یعنی عقد. دوماهه عقدیم. اسمش تو شناسناممه

هه چه قد شبیه منی 😑 وقتی عشقش ولش کرد اومد با من منم نمیخواستم دلش بشکنه با هم حرف زدیم و اون به ظا ...

بمیرم برات . تو هم مثل من دلت شکسته... خیلی سخته

امیدوارم خدا کمکت کنه و یه پسر خوب سرراهت قرار بگیره که همه جوره عاشقت باشه

مهریه ام زیاد نیست. ۱۴تا سکه که ۷تا سکه بهم میرسه

فدای یه تار موت

میشه 70 میلیون

ولی بی سر و صدا بری پس فردا واسه خودت حرف درمیاد

تفاهمی جدا نشو که همون 7 تا رو هم بهت نمیدن

بگو باشه جدا شیم خودت اقدام کن

مرد باش رو حرفت باش وجود دارم میام طلاقمو میگیرم

بزار خودش اقدام کنه تو کاری نکن

ولی بی سر و صدام نرو

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو
چه تاوانی داد

بعد از اینکه ازم خداحافظی کرد رفت سمت اون دختر ... شبایی که من تا صبح گریه میکردم اون تا صبح میخندید ( گریه هام از سر دوست داشتن نبود ازش متنفر شده بودم با اون کارش بیشتر به خاطر این بود حس میکردم خیلی حقیر شدم حس میکردم یه عروسک بودم واسه موقعی که حالش خوب نبوده و همین که خوب شده ولم کرده میدونی طرد شدن خیلی سخته خیلی )  خدا دید که من با چه نیتی وارد رابطه شدم باهاش  و اون چه جوری تحقیرم کرد و رفت چون فامیلیم و اون دخترم فامیلمونه از جزئیات زندگیش خبر دارم ... اون دختر بازم ولش کرد و دوسش نداره دقیقا همون کاری که با من کرد اون دخترم باهاش انجام داد با این تفاوت که واسه من عذابش چن ماه بود و گذشت و الان خدا رو شکر زندگی خوبی دارم کنار شوهرم که عاشقانه دوسش دارم و دوسم داره ❤😊 ولی واسه اون هنوز تموم نشده دقیقا ۵ ساله داره عذاب میکشه .. نه بهش میرسه و نه نمیرسه یه جور بلاتکلیفی داره که از هر عذابی بالاتره ... من خوشحال نیستم که اینجوری شده اما مطمئن شدم خدا جای حق نشسته و هر دلشکستنی یه تاوان داره .. الان خدا رو شکر میکنم که با اون پسر ادامه ندادم اون روزا خیلی بی تابی میکردم و از اینکه خدا جوابمو نمیده و نگام نمیکنه عذاب میکشیدم ولی الان خدا رو هزااااااار مرتبه شکر میکنم ...❤❤❤