آلماسي مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8417 عنوان لطفا بياين؟ 38 بازدید | 5 پست بچه کدومتون ويتامين اي خوردين ؟ايرانيش خوبه يا خارجي ؟خوبه براي چاقي صورت ؟ من بخورم لطفا هرکس ميدونه نظر بده؟ دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍 1399/05/19 | 17:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلماسي مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8417 بچه ها کسي نيست؟ دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
آلماسي مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8417 خارجیش بهتره من میکشم به صورتم خیلی تاثیر داشته صورتتو چاق کرده؟قرصشو نمي خوري فقط به صورتت ميزني؟ دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
ofarihao عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 301 صورتتو چاق کرده؟قرصشو نمي خوري فقط به صورتت ميزني؟ راستش یه هفته ای خوردم یکم انگار صورتم پرترنشون میداد ولی نمیدونم از اون قرص باشه یا نه
آلماسي مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8417 ممنون من ايرانيشو خوردم تاثيري روي صورتم نداشت ميرم خارجشيوميخرم قيمتش چنده؟ دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍